У Росії запустили сайт про літературу «Горький»

У Росії запустили сайт про літературу «Горький»

16:00,
5 Вересня 2016
1702

У Росії запустили сайт про літературу «Горький»

16:00,
5 Вересня 2016
1702
У Росії запустили сайт про літературу «Горький»
У Росії запустили сайт про літературу «Горький»
Автори:
У Росії засновник книжкового магазину «Фаланстер» Борис Купріянов та колишній редактор «Афіші» Ніна Назарова запустили сайт про літературу «Горький».

Головним редактором видання стала Ніна Назарова, пише Meduza.

За її словами, на сайті публікуватимуться матеріали не лише про нові книги (як робить решта російських видань), але й про старі. 

«[На сайті буде] максимум інформації про книги — старі й нові, серйозні та смішні, масові та такі, що виходять невеликими тиражами в незалежних виданнях, російських та зарубіжних, книгах, в читанні яких соромно зізнатися друзям, і книгах, по яких захищають дисертації», — сказала Ніна Назарова. 

Окрім того, «Горький» має намір писати про заходи, пов’язані з літературою. В розділі «Книжная полка» будуть зібрані всі книги, про які з’являлися замітки на сайті. 

Головний матеріал, з яким відкрився «Горький», має назву «Що і як читають уральські робочі» («Что и как читают уральские рабочие»).

Нагадуємо, що компанія Nikon днями оголосила про відкриття Nikon School Online - онлайн-програми, що пропонує платні заняття для фотографів, які хочуть поліпшити свої навички.
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду