В аеропортах Німеччини пропонують заборонити Pokemon Go

В аеропортах Німеччини пропонують заборонити Pokemon Go

11:05,
16 Серпня 2016
2005

В аеропортах Німеччини пропонують заборонити Pokemon Go

11:05,
16 Серпня 2016
2005
В аеропортах Німеччини пропонують заборонити Pokemon Go
В аеропортах Німеччини пропонують заборонити Pokemon Go
Автори:
В Німеччині поліція і асоціація операторів аеропортів закликали ввести заборону на гру Pokemon Go на території аеропортів країни.

Експерти вважають, що гра в популярну мобільну гру Pokemon Go в аеропортах пов'язана з ризиком, тому пасажирів можуть зобов'язати видалити персонажів гри, яких можна зловити на території аеропорту, пише BBC. Як передбачається, гравці повинні будуть припинити грати відразу після того, як пройдуть огляд на вході в аеропорт.

Гравців, які будуть уникати перевірок або користуватимуться запасними виходами, можуть оштрафувати або вжити щодо них інші жорсткі заходи.

У понеділок поліція німецького міста Оснабрюк повідомила про порятунок чоловіка, який, імовірно, намагався зловити покемона на залізничних шляхах. За словами самого чоловіка, його мобільний телефон вивів його на цю ділянку в неділю вранці. За даними місцевих ЗМІ, через ловця покемонів було затримано кілька поїздів.

Заборона на ловлю покемонів булав також введена з міркувань безпеки в деяких банках Дюссельдорфа.

Гра Pokemon Go офіційно з'явилася в Німеччині в липні і до цього вже встигла завоювати величезну популярність у всьому світі.

Вчора компанія Niantic оновила  сторінку розділу FAQ: тепер користувачів, яких упіймають на шахраюванні під час гри, очікує довічне блокування.

MediaSapiens  вже писав про феномен популярності Pokémon Go. Гра неодноразово ставала причиною різноманітних інцидентів. Так, журналіст перебив грою в Pokemon Go доповідь офіційного представника Держдепу США Джона Кірбі, який розповідав про зусилля США в боротьбі з «Ісламським державою». Іншого разу американська телеведуча увірвалася в ефір прогнозу погоди, граючи в Pokemon Go.  

Також MediaSapiens писав про чоловіка, який пішов з роботи, аби повністю присвятити себе грі Pokemon Go.

Варто звернути увагу і на те, що Pokemon Go розкритикували за надто широкі права доступу до даних користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
BBC/EPA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду