Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень  4-10 квітня

Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 4-10 квітня

11:51,
12 Квітня 2016
1632

Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 4-10 квітня

11:51,
12 Квітня 2016
1632
Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень  4-10 квітня
Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень  4-10 квітня
Автори:
Добірка статей та новин нашого сайту за 4-10 квітня.

Американський журналіст Нолан Петерсон: «Головна причина дезінформації про війну в Україні — відсутність закордонних кореспондентів на передовій» - промова  воєнного кореспондента Нолана Петерсона у Львові.

Спеціальний звіт «Актуальні аспекти реформування журналістської освіти в Україні» - ГО «Телекритика» розробила дорожню карту, в якій містяться рекомендації для навчальних закладів, державних органів, громадських організацій та медіаринку щодо того, які кроки необхідно вжити для реформи журналістської освіти.

Сергій Тахмазов: «Показувати війну в її буденності — найскладніше» - майстер-клас оператора Сергія Тахмазова у Львові.

Невиконані обіцянки президента й тривога за Україну — іноземні ЗМІ про офшори Порошенка -  огляд іноземних медіа після офшорного скандалу.

 Пам’ятати про померлих, дбати про живих. Порушення прав журналістів у січні — березні 2016 року - моніторинг ГО «Телекритика» порушень прав журналістів за січень — березнь 2016 року.

Спеціальний звіт «Універсальна програмна послуга: баланс потреб суспільства та індустрії» - дорожня карта, розроблена ГО «Телекритика». Документ  аналізує  основні проблеми й недоліки поточного регулювання УПП, також у ньому вироблено рекомендації різним учасникам медіасфери щодо того, як змінити підходи до регулювання УПП та якими критеріями при цьому керуватися.

Як порваний портрет Президента став лакмусовим папірцем для журналістів – чому українські ЗМІ неправильно подали інформацію про вирок суду Юрію Павленку.

 Термінологія Міжнародного гуманітарного права: найбільш поширені помилки журналістів - експертки Міжнародного комітету Червоного хреста в Україні пояснюють, як коректно вживати терміни Міжнародного гуманітарного права.

Мантра про дострокові вибори — щодня в ефірі «Інтера» та «України» - моніторинг теленовин за 28 березня – 2 квітня 2016 року.

«Промывание мозгов» как технология влияния – Георгій Почепцов пише про різні приклади застосування методу «промивання мізків»

 Кит Гессен: «Большинство американцев считает, что Владимир Путин — кровавый тиран» - інтерв’ю з американським публіцистом Кітом  Гессеном.

Новини

 Авторка сюжету про офшори Порошенка Анна Бабінець не вважає паралелі з Іловайськом маніпуляцією

Українська кіберполіція ліквідувала бот-мережу, яку адміністрували спамери з Росії

У Латвії вирішили заборонити ретрансляцію телеканалу «Росія-РТР» на півроку

У США  дев’ятирічній дівчинці довелося відстоювати право на журналістську діяльність

Facebook запустив функцію прямої відеотрансляції

Комітет ВР вимагатиме від NYT спростування статті про корупцію в Україні

WikiLeaks назвав «Панамський архів» профінансованою атакою США

У Києві відкрили першу з 50 зупинок з Wi-Fi та підзарядкою для телефонів

Китай видаляє з соцмереж повідомлення про «панамський архів»

До 15 квітня – конкурс заявок на школу культурної журналістики CSM і Korydor

«Інтерньюз-Україна» шукає PR-менеджера

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Фото: pixabay.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду