Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 14-20 березня

Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 14-20 березня

09:52,
21 Березня 2016
1493

Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 14-20 березня

09:52,
21 Березня 2016
1493
Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 14-20 березня
Найцікавіше на MediaSapiens за тиждень 14-20 березня
Автори:
Добірка статей та новин нашого сайту за 14-20 березня.

Де готують журналістів в Україні? - MediaSapiens зібрав дані про те, які українські виші видають диплом журналіста та які предмети вивчають студенти на факультетах журналістики в різних містах України.

П’ять головних дилем журналіста в зоні військових дій: поради новозеландської репортерки Емми Білз – майстер-клас з воркшопу «Журналістика та етика в конфліктних та постконфліктних суспільствах», який організувала ОБСЄ в Україні.

Чи критично громадяни ставляться до медіа? Соцдослідження - дослідження, проведене Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення ГО «Телекритика» мало на меті з’ясувати, як громадяни оцінюють вплив медіа та чи вважають за необхідне навчання медіаграмотності.

Як вчитися журналістики дистанційно за кордоном – ми проанілзувати, які переваги та недоліки найпопулярніших із  дистанційних бакалаврських та магістерських програм у сфері журналістики.

Размещение в популярных телесериалах «квантов» здорового поведения: американский опыт – у статті Георгія Почепцова -  про досвід США у впровадженні моделей здорової поведінки через телесеріали.

Чи стали підлітки менше вступати у статеві стосунки через соціальні мережі?- The Guardian пише, що зниження підліткових вагітностей та рівня вживання алкоголю серед підлітків може пояснюватися тим, що підлітки проводять більше часу в своїх кімнатах у соціальних мережах та менше часу присвячують зустрічам.

Тиждень імені Надії, тревел на славу Петра - порушення стандартів інформаційної журналістики в новинах «Інтера», «1+1», СТБ, ICTV, «України», «UA: Першого», 5-го каналу впродовж 7–12 березня 2016 року.

Новини

«Медіаграмотність – запорука виграшу в інформаційній війні»: у Києві обговорили стан впровадження медіаосвіти

У Києві представили виставку швейцарського фотографа про молодь Чорнобильської зони

Instagram відмовиться від хронологічного показу фотографій

Американська кіноакадемія вибачилась за расистський жарт під час вручення «Оскара»

New York Times запровадила суворішу політику щодо анонімних джерел

Російська пропаганда просуває тезу, що «Захід втратив інтерес до України» - огляд дезінформації від ЄС

Дональд Трамп заробив близько $ 2 млрд завдяки увазі ЗМІ – дослідження

Мішель Обама вважає, що соціальні мережі є найкращим шляхом комунікації із молодими людьми (інтерв'ю-спецпроект із Мішель Обамою від The Verge)

Російська пропаганда використовує альтернативні підходи у Британії – посол Наталія Галібаренко

Samsung запустить власну соціальну мережу схожу на Instagram

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Фото: northeastern.edu
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду