MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!

MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!

13:17,
31 Грудня 2015
2214

MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!

13:17,
31 Грудня 2015
2214
MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!
MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!
Автори:
Редакція сайту MediaSapiens вітає читачів із прийдешнім Новим роком!

2015 був складним роком, але, без усяких сумнівів, роком важливим. Це був час глибинних трансформацій та метаморфоз, які, тим не менш, пройшли лише свою першу віху в онтогенезі нашої країни. 

Ми схильні вірити, що 2015 - то наш Ґреґор Замза, який досипає останні години перед світанком. Зовсім скоро він прокинеться і виявить, що перевтілився у прекрасного Гамаюна, безкінечно мудрого райського птаха, який здійме свої крила над Україною та принесе щастя їй і всьому світу. 

Любі читачі, ми щиро бажаємо, щоби 2016 приніс вам усвідомлення нескінченності власних можливостей, уміння чути інших, розуміння з боку останніх та бажання вдосконалюватися. 

Разом з тим, ми глибоко переконані, що Любов, Господь, Гармонія, Свобода і Мир не можуть бути поруч з нами. Оскільки вони існують лише у нас самих. 

Тож най усередині вас плекаються ці почуття, а поруч будуть кохані, близькі, солодощі, мандарини та Кевін <3

Вільного вам польоту!

Шукайте себе!

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
newyearchristmas.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду