Global Ukraine News розсилатиме аналітику про Україну по світу

Global Ukraine News розсилатиме аналітику про Україну по світу

17:02,
11 Грудня 2015
2003

Global Ukraine News розсилатиме аналітику про Україну по світу

17:02,
11 Грудня 2015
2003
Global Ukraine News розсилатиме аналітику про Україну по світу
Global Ukraine News розсилатиме аналітику про Україну по світу
Автори:
Global Ukrainians створює інформаційно-аналітичне агентство глобального характеру, котре сприятиме поширенню об'єктивної інформації про Україну Global Ukraine News.

Потенційною аудиторією проекту є політики, громадські лідери іноземних держав, журналісти, медіа компанії, аналітичні центри та дослідні інститути, суспільства іноземних держав.

«На цей момент нашою ціллю є запуск аналітичної складової проекту, яка полягає у написанні, публікації та поширенні матеріалів про Україну закордоном», - пишуть автори проекту. 

Вони запрошують бажаючих долучатися до Global Ukraine News та писати матеріали  - таким чином робити свій внесок у протидію російській пропаганді та поширювати свою точку зору на українські процеси у світі. Аналітика не лише публікуватимуться на сайті, але і розсилатиметься на більш ніж 10 000 закордонних адрес.

Тематики дослідження можуть стосуватися:

1. Окремих аспектів існування України: впровадження реформ в Україні; пояснення особливостей функціонування політичної системи України; економічної ситуації в країні; безпекової ситуації в Україні (Крим, ситуація на сході України, інтеграції України до НАТО); інтеграції України в європейський та західний простір; аналізу заяв українських посадових осіб та матеріалів засобів масової інформації, громадянського суспільства; позиціонування України як європейської держави, котра знаходиться на шляху повернення до європейської родини народів; аналізу позицій, поглядів та думок простих українців, а також експатів.

2. Протидії російській та іншій антиукраїнській пропаганді: 

наведення доказів, котрі спростовують негатив та інформацію, котра не відповідає дійсності.

3. Cутності української ідеї, українських прагнень, українських бачень, культури та традицій.

4. Проектів успішних українців, громадянського суспільства України, представників мережі Global Ukrainians у світі.

Основними вимогами до матеріалів є новизна, цікавість, лаконічність, а також якісне та неординарне графічне оформлення. Статті з новинами не повинні перевищувати 750 слів, аналітичні статті – до 1500 слів. Інформаційні статті можуть стосуватися не лише подій, але і soft stories про людей, особливо тих, які проживають в зоні конфлікту чи переїхали в інші частини країни, про військовиків та їхні сім'ї.

Окрім того, Global Ukrainians приєднуються до оперативної групи East StratCom для боротьби з дезінформацією та запрошують всіх передавати актуальні факти для обробки та передачі оперативній групі.

Детальну інформацію про ініціативу East StratCom можна знайти на сайті Global Ukraine за посиланням

Посилання до останнього випуску огляду дезінформації – www.eeas.europa.eu

Координатор проекту: Анна Яворська

https://www.facebook.com/anna.yavorska

yavorska.anna@gmail.com

Детальна інформація про Global Ukraine на сайті: http://global-ukraine.org

Cторінка на Facebook: https://www.facebook.com/GlobalUkraineFoundation?fref=ts

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
osvita.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду