Будь-який телевізор можна буде перетворити на планшет

Будь-який телевізор можна буде перетворити на планшет

09:53,
18 Серпня 2015
3357

Будь-який телевізор можна буде перетворити на планшет

09:53,
18 Серпня 2015
3357
Будь-який телевізор можна буде перетворити на планшет
Будь-який телевізор можна буде перетворити на планшет
Автори:
Адаптер Touchjet WAVE менш ніж за добу зібрав на сайті краудфандингу суму в 100 тисяч доларів.

Про це пише TechCrunch.

Компанія Touchjet почала краудфандингову кампанію по збору коштів для виробництва пристрою, що перетворює телевізор в планшетний комп'ютер. Необхідна сума в 100 тисяч доларів була отримано менше ніж за добу. 

Адаптер, який отримав назву Touchjet WAVE, кріпиться на верхню частину телевізора і підключається до нього по HDMI для виведення контенту на екран. Для визначення руху рук використовуються інфрачервоні датчики. Вони також розпізнають дотики до екрану. 

Пристрій підтримує телевізори діагоналлю від 20 до 80 дюймів і виводить на них зображення роздільною здатністю 720p, 1080 або 4K. Підключається до мережі через вбудований Wi-Fi модуль. 

Гаджет працює на системі Android, так що підключивши його до телевізора, можна використовувати великий екран для різних додатків цієї операційної системи, наприклад, грати в Angry Birds, дивитися фільми і ролики на Youtube, або працювати з документами Microsoft Office або Google Docs. Також програму можна використовувати для малювання ескізу пальцем або софт-тач стилусом, який входить в комплект. 

Вартість адаптера Touchjet Wave складе $ 99. 

Нагадуємо, що корпорація Google зареєструвала патент, який дозволяє переглядати відеозаписи життя користувачів, записані за допомогою Google Glass або будь-якої іншої подібної технології. На даний момент Google Glass вже може записувати відео, але нова технологія дозволить записувати набагато більш якісне відео величезних відрізків життя людей. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
keddr.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду