Звільнили генерального директора Lenta.ru

Звільнили генерального директора Lenta.ru

00:00,
13 Березня 2014
1712

Звільнили генерального директора Lenta.ru

00:00,
13 Березня 2014
1712
Звільнили генерального директора Lenta.ru
Звільнили генерального директора Lenta.ru
Генеральний директор Lenta.ru Юлія Міндер покидає свою посаду. Її місце займе нинішній фінансовий директор компанії Андрій Соломенник, повідомляє онлайн-видання.

За словами Юлії Міндер, таке рішення прийняв акціонер компанії. Про причини звільнення не повідомляється.

Вчора, також без пояснення причин, звільнили головного редактора Lenta.ru Галину Тимченко. Редакція видання одноголосно виступила проти таких кадрових змін і заявила про небажання працювати під керівництвом Олексія Гореславського. У своєму зверненні до читачів колектив називає нового редактора «людиною, керованою із Кремля». Частина журналістів на знак незгоди звільнилася з роботи.

Нагадаємо, що вчора Lenta.ru отримала від Роскомнагляду попередження у зв’язку із публікацією інтерв’ю з одним із лідерів «Правого сектору»  Андрієм Тарасенком.

Сьогодні незадовго до повідомлення про звільнення гендиректора, Lenta.ru опублікувала резонансний матеріал із заголовком «Сбой какой-то в машине, да?». У ньому автори доводять, що Рада Федерації проголосувала за введення військ в Україну без кворуму.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/julia.minder.7
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду