Гра «Симулятор Януковича» потрапила до топ безкоштовних мобільних додатків на Google Play

00:00,
18 Березня 2014
2983

Гра «Симулятор Януковича» потрапила до топ безкоштовних мобільних додатків на Google Play

00:00,
18 Березня 2014
2983
Гра «Симулятор Януковича» потрапила до топ безкоштовних мобільних додатків на Google Play
Мобільний додаток-гра про екс-президента України під назвою «Симулятор Януковича» посіла четверте місце у топ безкоштовних додатків на Google Play. Про це повідомляє ain.ua.

Як зазначають автори, гра присвячена Євромайдану.  За сюжетом можна стати президентом України та вести її до неминучого економічного занепаду. Головному персонажу у цьому допомагають друзі Партії Регіонів: Тітушки, Антимайданівці, Сім’я, Росія та інші.

Гравець може вкрасти гроші, щоб найняти ті тушок, розповісти народу про покращення, розігнати Євромайдан, купити синові банк і так далі.

Безкоштовну мобільну гру вже завантажили понад 100 тисяч користувачів.

Гра існує також у веб-версії. Як демонструє статистика сайту, з моменту створення зіграли у неї понад 57 тисяч українців, близько 16 тисяч росіян, більше тисячі білорусів та американців, понад 600 німців.

Мобільний варіант доступний лише на Google Play. Розробником зазначена студія most-juice.com. «Симулятор Януковича» є першою їхньою грою.

Цікаво, що в Google Play можна знайти ще одну гру з такою ж назвою, однак поки що вона менш популярна.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
play.google.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду