В Google Play з’явився додаток-клон проекту зі створення патріотичних аватарок «Єдині»

00:00,
9 Квітня 2014
10263

В Google Play з’явився додаток-клон проекту зі створення патріотичних аватарок «Єдині»

00:00,
9 Квітня 2014
10263
В Google Play з’явився додаток-клон проекту зі створення патріотичних аватарок «Єдині»
В Google Play з’явився додаток «Аватар Украинца», що повністю відтворює інтернет-сервіс «Єдині», на якому із заготовлених малюнків можна створити собі патріотичний портрет. За тиждень програмку для Android скачали 10 тисяч користувачів, повідомляє ain.ua.

Автором додатку зазначений Дмитро Зайцев, однак в описі повідомляється, що ідея належить Анні Костенко, яка створила сайт eduni.com.ua.

Разом з тим сама Анна Костенко розповіла виданню ain.ua, що додаток не має жодного стосунку до її проекту. За словами дизайнерки, автор програми навіть не отримав дозволу на використання її ресурсів.

За допомогою сервісу eduni.com.ua можна створити патріотичну аватарку та зберегти її на комп’ютері, а далі – завантажити зображення до соцмережі та поділитися з друзями.

Користувачеві для створення аватарки пропонується набір заготовлених елементів, з яких можна обрати форму очей, губ, обрати одяг, домалювати бороду, вдягнути у вишиванку та ін. Можна також обрати прапор країни, на тлі якого буде зображенй персонаж.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
eduni.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду