Ice Bucket Challenge  перевершив популярність «Harlem Shake» на YouTube

Ice Bucket Challenge перевершив популярність «Harlem Shake» на YouTube

00:00,
9 Вересня 2014
3501

Ice Bucket Challenge перевершив популярність «Harlem Shake» на YouTube

00:00,
9 Вересня 2014
3501
Ice Bucket Challenge  перевершив популярність «Harlem Shake» на YouTube
Ice Bucket Challenge  перевершив популярність «Harlem Shake» на YouTube
Збірка відео із інтернет-флешмобу Ice Bucket Challenge перетнули позначку в 1 мільярд переглядів на YouTube. Тим самим благодійний флешмоб перевершив за популярністю «Harlem Shake», що був шалено популярним торік,

Ice Bucket Challenge загалом удвічі перевершив  «Harlem Shake» за кількістю завантажень та втричі  - за переглядами. Згідно з даними YouTube, благодійний флешмоб став одним із набільших відеомемів за всю історію інтернету, пише mashable.com.

«Ice Bucket Challenge був на першому місці за пошуками в YouTube search по всьому світу. На відео зняті люди із 150 країн світу, які виливають воду із кригою собі на голову. Серед них були і Біл Гейтс та Емілі Блант. На початку 90% усіх відео були зняті у США, але тепер більшість роликів – із закордону», - йдеться в повідомленні сервісу YouTube.

Флешмоб розпочав фонд ALS, який таким чином вирішив підвищити обізнаність щодо хвороби центральної нервової системи із назвою боковий аміотрофічний склероз. Крім цього, Ice Bucket Challenge мав на меті збір коштів на боротьбу із цим захворюванням.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Білл Гейтс, spacedoutmagazine.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду