У роботі Твіттера стався глобальний збій

У роботі Твіттера стався глобальний збій

10:05,
12 Липня 2019
3268

У роботі Твіттера стався глобальний збій

10:05,
12 Липня 2019
3268
У роботі Твіттера стався глобальний збій
У роботі Твіттера стався глобальний збій
Автори:
У роботі соціальної мережі Твіттер стався глобальний збій. 11 липня близько 22.00 користувачі зі всього світу почали скаржитися на те, що у них не оновлюється стрічка і зникли всі фоловери.

Як повідомляє Downdetector, 45 % скарг користувачів пов'язані з проблемами з входом через вебсайт Твіттер, 33 % — з додатка на iPhone чи iPad і 21 % — з Android.

При спробі зайти у соцмережу з’являлося повідомлення про наявність певних технічних неполадок.

Також Downdetector повідомляє, що проблеми спостерігаються і 12 липня, однак на даний момент в Україні складнощів із входом у Twitter немає.

В офіційному акаунті компанії після відновлення роботи сервісу з'явилося повідомлення "Сумували за нами?" (Miss us?).

Як повідомляв “ Детектор медіа”, найбільш популярною соцмережею серед українців є Фейсбук. Твіттером користуються близько 3 % українців.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Marketer
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду