США видали Huawei тимчасову ліцензію на роботу

США видали Huawei тимчасову ліцензію на роботу

11:02,
21 Травня 2019
1396

США видали Huawei тимчасову ліцензію на роботу

11:02,
21 Травня 2019
1396
США видали Huawei тимчасову ліцензію на роботу
США видали Huawei тимчасову ліцензію на роботу
Автори:
20 травня Міністерство торгівлі США дозволило китайській компанії 90 днів продовжувати роботу на території країни.

Про це повідомляє сайт міністерства. Після 90 днів відомство буде вирішувати, чи продовжувати ліцензію. Тимчасова згода на роботу дозволяє підтримувати існуючі мережі зв’язку і надавати мобільні послуги.

«Тимчасова ліцензія надає час операторам для оновлення обладнання і певне відтермінування довгострокових заходів… Ця ліцензія дозволить продовжувати операції існуючим користувачам мобільних телефонів Huawei і неміським широкосмуговим мережам», —  сказав міністр торгівлі США Вілбур Росс (Wilbur Ross).

Нагадаємо, США наклали санкції на Huawei після того, як міністерство дійшло висновку, що дії компанії «суперечать національній безпеці США або інтересам зовнішньої політики». А президент Дональд Трамп заборонив використовувати американським компаніям телекомунікаційне обладнання Huawei.

Нещодавно американські корпорації Intel, Qualcomm, Xilinx і Broadcom заявили, що припиняють постачати деталі Huawei. На це китайська компанія відповіла, що кроки американських корпорацій, швидше за все, призведуть до загострення напруженості між Вашингтоном і Пекіном.

«Це викликає побоювання, що мета президента Дональда Трампа — утримати Китай, викликавши затяжну холодну війну між найбільшими економіками світу», — заявили у Huawei.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
asianews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду