Пенсійний фонд запустив мобільний додаток

Пенсійний фонд запустив мобільний додаток

13:24,
17 Вересня 2019
5778

Пенсійний фонд запустив мобільний додаток

13:24,
17 Вересня 2019
5778
Пенсійний фонд запустив мобільний додаток
Пенсійний фонд запустив мобільний додаток
Автори:
Пенсійний фонд України з вересня запустив мобільний додаток під назвою «Пенсійний фонд». Поки сервіс працює у тестовому режимі та дозволяє отримати доступ до низки електронних послуг установи, відомостей електронної пенсійної справи тощо.

Як зазначається на сайті Пенсійного фонду, поки додаток доступний для користувачів смартфонів на базі платформи Android (для версії, починаючи з 4.4 (KitKat). Згодом розроблять і для IOS (починаючи з IOS 11). Завантажити додаток можна за посиланням

У додатку можна переглянути інформацію з Реєстру застрахованих осіб (анкетні дані, інформація про заробітну плату, страхові внески, страховий стаж). Пенсіонери матимуть доступ до власної пенсійної справи.

Крім того, додаток дозволяє переглядати в онлайн-режимі стан опрацювання звернень до Пенсійного фонду, верифікувати документи, довідки, сформовані в особистому електронному кабінеті та отримувати повідомлення фонду.

Найближчим часом у додатку з’явиться можливість подавати документи для призначення/перерахунку пенсій та низка інших послуг. Зокрема:

  • зміна параметрів інформування;
  • запис на прийом у відділи обслуговування;
  • перегляд електронних листків непрацездатності по застрахованій особі;
  • подання запитів на формування електронних листків непрацездатності застрахованою особою;
  • погодження щодо реєстрації електронних листків непрацездатності по зверненню страхувальників.

Зареєстровані користувачі, які мають електронний підпис (ЕЦП), зможуть формувати довідки у кілька кліків, інформація про особисті дані додаватиметься автоматично.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Событие
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду