10 місць, де ви знайдете цікаві блоги

00:00,
12 Квітня 2011
4738

10 місць, де ви знайдете цікаві блоги

00:00,
12 Квітня 2011
4738
10 місць, де ви знайдете цікаві блоги
  Зробіть власну газету для себе, коханого, у своєму рідері чи на персоналізованій сторінці.  

 

Молоді технократи піднімають собі настрій зранку та формують картину дня протягом півгодини, поки п’ють каву за стрічкою рсс у своєму рідері. Величезна кількість корисної та цікавої інформації міститься у блогах, корпоративних та особистих, офіційних зіркових та локальних медійних, блогах з новинами, коміксами, фото та інфографікою. Mashable рекомендує 10 джерел, де можна знайти цікаві блоги.

 

По-перше, це каталоги блогів:

 

Alltop

Один з найстаріших ресурсів, працює з 2008 року, співзасновник – Гай Кавасакі. Принцип відбору – топи з топів, організований за темами. Фіча MyAlltop дозволяє створити персоналізовану підбірку просто на сайті. Зручно, коли ви читаєте небагато.

 

Technorati

Ще один з класиків жанру, можна шукати у назвах блогів чи постингах за ключовими словами – підходить як для формування власного набору блогів для читання, так і для пошуку новин чи експертів за конкретними темами та подіями.

 

Blog Catalog

Цікавий з візуальної точки зору сайт, де можна знайти ексклюзивні блоги, які не потрапляють до фокусу уваги інших каталогів.

 

По-друге, існують ресурси, які автоматично генерують рсс-стрічки з блогів та новинних сайтів за тематикою.

 

Guzzle.it

Дозволяє створити та налаштувати під себе потік інформації з тем, які вас цікавлять. Можна обирати представлення у вигляді тексту, картинок чи і того, і того.

 

YourVersion

Підтримує фільтрацію  контенту за видами: лише твіти, блогові постинги, відео тощо. Доступний у вигляді додатків для iPhone, iPad та смартфонів на Android. Є функція збереження закладок в один клік.

 

По-третє, є місця, де ви можете бачити блоги, рекомендовані іншими користувачами.

 

Paper.li

Це веб-газета, яка формується автоматично з найбільш популярних лінків, що ними діляться в мережі ваші друзі по твітеру та фейсбуку. 

 

PostPost

Агрегатор, що збирає контент, який порекомендували чи лайкнули ваші друзі у фейсбуку.  Можна дивитись лише лінки або контент з відео та малюнками.

 

Utopic

Ресурс поєднаний з твітером, фейсбуком та ютубом, зосереджується на найпопулярніших темах у вашому колі друзів.

 

І, звичайно, можна дивитися традиційно: у пошуку за блогами гугла, а також на олдскульному Best of the Web Blog Search.

 

«Медіаграмотність»

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
random-apples.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду