Студенти та викладачі Інституту журналістики КНУ поїдуть до Молдови

00:00,
28 Квітня 2011
982

Студенти та викладачі Інституту журналістики КНУ поїдуть до Молдови

00:00,
28 Квітня 2011
982
Студенти та викладачі Інституту журналістики КНУ поїдуть до Молдови
Набиратися досвіду і ділитися своїм з колегами.

 

Українські викладачі та студенти-журналісти поїдуть до Молдови і приймуть в Києві своїх молдавських колег.  Домовленості про це досягли сьогодні у Кишиневі під час круглого столу керівництва факультетів журналістики України, Молдови та Придністровської Молдавської Республіки, який був присвячений проблемам сучасної журналістської освіти.

 

Учасники прийняли пропозиції директора Інституту журналістики професора Володимира Різуна стосовно обміну викладачами, студентами та взаємної публікації наукових статей.

 

Цей захід – перший контакт керівництва факультетів журналістики Республіки Молдова (Державний університет Молдови, Вільний міжнародний університет Молдови, Слов’янський університет) та Придністровської Молдавської Республіки (Придністровський державний університет ім. Т.Г.Шевченка) з часу конфлікту 1992 року.

 

Триденний форум був організований Академією Української Преси в рамках проекту «Молоді журналісти по обидва боки Дністра» за фінансового сприяння програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Проект реалізується з 2008 року. В його рамках вже відбулася низка тренінгів для українських, молдавських та придністровських студентів-журналістів, в тому числі випуск студентами газет-прототипів «Уманські новини» (березень 2009 р.) та «Бендерские новости» (березень 2011 р.).

 

«Медіаграмотність»

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
journ.univ.kiev.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду