Як ваш Facebook впливає на ваше життя (інфографіка)

00:00,
1 Червня 2011
1188

Як ваш Facebook впливає на ваше життя (інфографіка)

00:00,
1 Червня 2011
1188
Як ваш Facebook впливає на ваше життя (інфографіка)
На одного чоловіка у фейсбуку припадає 1,3 жінки; частота вашого відвідування свого профіля і стан самооцінки пов’язані; та інші цікаві факти.

 

За даними дослідження, проведеного  Online Dating University та AllFacebook на основі даних за 2010 рік, в середньому на країну припадає 39% користувачів, які обирають статус Неодружений/незаміжня і 34% Одружений/заміжня. На третьому місці У відносинах, решта сімейних статусів не має великої популярності. Найбільше одружених пар, що заявили про себе у фейсбуці, у Фінляндії, холостяків найбільше у Йорданії.

 

Інфографіка нижче візуалізує дані про гендерний склад користувачів соціальної мережі та окреслює вплив фейсбуку на психічний стан людини.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
seintcams
07:09 / 27.11.2021
Вебкам-видео в интернет режиме – это будет верная схема освободить внутреннее напряженность, такой вариант кому-то вариант освежиться к тому же повысить положительные эмоции, по всяком случае указанный веб-сайт американский эротический видеочат предназначен для такого, чтобы удовлетворить пользователя. Сайт из симпатичными женщинами быстро пробуждает также предоставляет выполнимость реализовать свои достаточно тайные запросы также парно заняться сексом в веб камеру. Через сайте пользователи самостоятельно можете подобрать понравившийся тип удовольствия: наблюдение на девченками через включенную камеру, контакт через чат либо камеру с обозначением того, каковы девушка сможет организовать, живой оргазм плюс подобные способы страстного контакта. Через нашем ресурсе клиент сможет просто подобрать партнершу в своему тяготению по объем фигуры, величину сисек, попы также расцветка стрижки также иные фильтры, которая быстро доставит клиента к удовольствию. Переходите через ссылке и скорее находите понравившуюся настоящую-девушку!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду