Адміністрація президента не надає інформацію про те, хто живе на державних дачах в Криму

00:00,
10 Серпня 2011
1143

Адміністрація президента не надає інформацію про те, хто живе на державних дачах в Криму

00:00,
10 Серпня 2011
1143
Адміністрація президента не надає інформацію про те, хто живе на державних дачах в Криму
В Адміністрації президента не надали список осіб, які використовують державні дачі в Криму. Про це йдеться в у відповіді Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації АП на запит видання «Українська правда».                                             

Зокрема, у відповіді йдеться: «Державні дачі та резиденції в Автономній Республіці Крим, зокрема резиденції № 3, 6, 8 та дачі № 9 і 10 використовуються для тимчасового перебування вищих посадових осіб України, глав держав і урядів зарубіжних країн, а також для проведення офіційних та протокольних заходів (зустрічі, наради, переговори тощо)».

 

«Зазначені об’єкти не використовуються для постійного проживання. А тому надати список осіб, за якими закріплені відповідні об’єкти не вбачається можливим», – зазначено в листі.

 

Як відомо, на ремонт державних резиденцій та дач в Криму та будівнивництво вертолітних майданчиків виділено цього року 152 млн. грн.

 

Джерело Українська Правда

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду