15-21 липня: Третя літня школа MediаNext

00:00,
19 Червня 2012
1177

15-21 липня: Третя літня школа MediаNext

00:00,
19 Червня 2012
1177
15-21 липня: Третя літня школа MediаNext
Чергова школа – семиденний інтенсивний курс з нових медіа для студентів, молодих журналістів та медіаактивістів.

Впродовж останніх трьх років організатори – МГО «Інтерньюз Україна» та спільнота медіаінноваторів MediaNext за підтримки «У-Медіа» – вже провели чотири подібні школи, дві літні та дві зимові.

На Третій літній школі MediаNext, присвяченій новим медіа, розглядатиметься теорія і практика цифрової журналістики – робота з мультимедіа, соціальними мережами, робота над навичками ефективного пошуку інформації тощо.

Лектори Третьої літньої школи MediаNext – експерти з нових медіа, журналісти та редактори таких видань як, зокрема, «Коммерсантъ Украина», LB.ua, Тexty.org.ua. Викладачі є учасниками спільноти медіаінноваторів MediaNext.

Дата проведення: 15-21 липня 2012 року. Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

Місце проведення: Київ, офіс МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15).

Хто може взяти участь: Школа обирає учасників на конкурсній основі. До участі запрошуються студенти факультетів журналістики, а також медіаактивісти (до 25 років) з усіх областей України.

«Ми хочемо бачити ініціативних та креативних учасників, які мають чітке бачення застосування отриманих навичок для особистих та організаційних цілей», – відзначають організатори.

Усього буде відібрано 30 учасників, можливий список очікування.

Обов’язкові умови участі:

1. Заповнення анкети;

2. Реєстраційний внесок – 100 грн;

3. Присутність у соціальних медіа, наявність ноутбуку для навчальних сесій.

Додатково: Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, передбачаються кава-брейки та обіди. Учасники не з Києва забезпечують собі проїзд та проживання на період навчання самостійно. Організатори можуть сприяти відібраним учасникам щодо спільного пошуку проживання, сконтактувавши відібраних учасників один з одним та з випускниками попередніх шкіл. Декілька учасників з-поза меж Києва отримають тревел-гранти від організаторів для компенсації вартості проїзду.

Кінцевий термін подачі заявок: Заявки на участь приймаються до 2 липня 2012 року, 18.00.

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, jbabko@internews.ua.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaNext
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду