Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» та Texty.org.ua оголошує набір учасників

00:00,
31 Серпня 2012
1945

Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» та Texty.org.ua оголошує набір учасників

00:00,
31 Серпня 2012
1945
Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» та Texty.org.ua оголошує набір учасників
«Інтерньюз-Україна» у партнерстві з редакцією онлайн-ресурсу Texty.org.ua та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошують набір у Школу інфографіки для охочих працювати з візуалізацією даних.

«Інформаційний простір швидкими темпами рухається до домінування візуальної інформації над текстовою.  Це зумовлює високу потребу у фахівцях, які здатні працювати з візуалізацією/інфографікою на різних рівнях – від розробки концепції, обгрунтування до підбору кольорів, шрифтів, пропорцій і створення інфографіки», – відзначають організатори.

Школа інфографіки – 4-денний курс з основ інфографіки, створений з метою навчити бажаючих створювати і застосовувати динамічну і статичну інфографіку  для онлайн-ресурсів та видань.

Дата проведення: 27–30 вересня 2012 року. Навчання триватиме з 9.30 до 18.00.

Місце проведення:  офіс «Інтерньюз-Україна», Київ, вул.Ризька, 15.

Формат:  програма курсу – це чотири повних дні теорії та практики, що дозволять учасникам засвоїти основи дизайну, розібрати кейси і типові помилки створення інфографіки, реалізувати практичні завдання.

Чому навчатимуть:

·         основам графічного дизайну та інфографіки (формати даних, бібліотеки для візуалізації, мова візуальних символів, алгоритми);

·         роботі з ключовими інструментами створення інфографіки  та онлайн-сервісами (Google Refine, Google Charts, MapCode, FusionTables);

·         основам графічного програмування (NodeBox, Python).

Тренери: тренерами школи виступатимуть українські фахівці з графічного дизайну на інфографіки, серед яких представники команди Texty.org.ua та інші спеціалісти.

Умови участі: учасники відбираються на конкурсних засадах. До участі запрошуються журналісти, блогери, молоді дизайнери віком до 27 років, які пов’язують свою кар’єру із створенням інфографіки.

Усього буде відібрано 15 учасників, можливий список очікування.

Обов’язковими умовами участі є заповнення онлайн-анкети за адресою http://bit.ly/infschool, а також наявність ноутбука для навчальних сесій.

Навчання є безкоштовним.

Організатори забезпечують студентів навчальними матеріалами та харчуванням (кава-паузи, обіди).

Учасникам з-поза меж Києва відшкодовують проїзд та забезпечують проживання на період навчання.

Кінцевий термін подання заявок: заявки приймаються до 18.00 понеділка, 17 вересня 2012 року.

Результати відбору: про результати конкурсного відбору буде повідомлено 20 вересня 2012 року.

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, jbabko@internews.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Medianext
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду