Демографія соціальних мереж-2012 [дослідження]

00:00,
23 Вересня 2012
2038

Демографія соціальних мереж-2012 [дослідження]

00:00,
23 Вересня 2012
2038
Демографія соціальних мереж-2012 [дослідження]
Сервіс Pingdom проаналізував демографічні показники 24-х популярних соціальних мереж. Хоча ці дані стосуються лише США, вони всеодно варті уваги.

Дослідження Pingdom торкнулися сайтів Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Tumblr, Reddit, Hacker News, Slashdot, Github, Stack Overflow, Orkut, Quora, WordPress.com, Blogger, Flickr, Myspace, Tagged, Hi5, LiveJournal, Yelp, deviantART, StumbleUpon, Goodreads та Last.fm.

Варто відзначити, що у цьому переліку немає соціальної мережі Google+ – оскільки аналітичний інструмент Pingdom не має доступу до цього сайту.

Загальний віковий розподіл користувачів соціальних мереж:

Цікаво, що значну частину користувачів, за даними Pingdom, складають люди віком від 25 до 44 років – на противагу стереотипу про те, що соцмережі це іграшка для тінейджерів.

Віковий розподіл користувачів за сайтами («наймолодші» сайти – зверху):

Дослідники Pingdom звертають увагу на те, що: 55% користувачів Twitter старше 35 років, 63% користувачів Pinterest старше 35 років, 65% користувачів Facebook старше 35 років і 79% користувачів LinkedIn старше 35 років.

Середній вік користувачів соцмереж:

Тут Pingdom звертає увагу на те, що: середній вік користувача Facebook складає 40,5 років, а середній вік користувача Twitter – 37,3 років.

Розподіл користувачів соцмереж за статтю:

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Pingdom.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду