Власники iOS-гаджетів у США зможуть раніше за всіх читати Esquire, Cosmopolitan і Harper’s Bazaar

00:00,
21 Січня 2013
1392

Власники iOS-гаджетів у США зможуть раніше за всіх читати Esquire, Cosmopolitan і Harper’s Bazaar

00:00,
21 Січня 2013
1392
Власники iOS-гаджетів у США зможуть раніше за всіх читати Esquire, Cosmopolitan і Harper’s Bazaar
Компанія Apple домовилася про розміщення американських версій журналів видавництва Hearst, зокрема, Esquire, Cosmopolitan и Popular Mechanics, у мобільному додатку Newsstand для iOS. Журнали з’являтимуться у Newsstand за декілька днів до виходу їх друкованих та електронних версій.

Newsstand збирає в одному додатку придбані та завантажені користувачем iOS-пристрою газети та журнали. Запуск програми відбувся у червні 2011 року. Додаток того чи іншого видання користувач може завантажити у Newsstand безкоштовно – після цього можна або купувати кожен номер окремо, або оформити передплату, і свіжий номер журналу чи газети автоматично з’являтиметься у віртуальному газетному кіоску.

Угода видавничого дому Hearst і Apple розповсюджується на 22 видання, які мають самостійні iOS-додатки, відзначає All Things Digital. Завдяки угоді Apple зможе отримати перевагу перед конкурентами та збільшити об’єм своєї виручки, оскільки номери Car and Driver, Popular Mechanics, Esquire, Seventeen, Harper’s Bazaar та інших видань з’являтимуться у кіоску Newsstand на декілька днів раніше виходу відповідних друкованих та веб-версій.

Термін попередньої доставки нових номерів журналів у Newsstand залежатиме від видання, перевагами зможуть скористуватися як існуючі так і нові користувачі, пише TechCrunch.

У січні видавництво Hearst повідомляло про успішність електронних версій своїх журналів – передплату на них оформили більше 800 тис. читачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
TechCrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду