Мешканці Вінницької області питають «Яндекс» про кекси та роботу водія

00:00,
26 Квітня 2013
1455

Мешканці Вінницької області питають «Яндекс» про кекси та роботу водія

00:00,
26 Квітня 2013
1455
Мешканці Вінницької області питають «Яндекс» про кекси та роботу водія
В рамках дослідження пошукових запитів і зацікавленостей мешканців різних областей України компанія «Яндекс» у своєму блозі публікує результати першого аналізу – пошукові зацікавлення мешканців Вінницької області.

Як з’ясувалося, вінничани люблять солодке, салати та італійські страви. Найпопулярніший рецепт – рецепт кексів, його шукають в 2 рази частіше за найближчого суперника, торта «Наполеон».

ТОП-10 рецептів у пошукових запитах вінничан: «кекс», «торт «Наполеон», «морозиво та сирники», «тирамісу та лазанья», «піца», «салат «Мімоза», «хачапурі», «салат «Цезар», «салат зі смаженими грибами», «салат «Гніздо глухаря». ТОП-5 запитів про напої має наступний вигляд: «вино», «горілка», «самогон», «коньяк», «шампанське».

Цікава ситуація із пошуком роботи у області – тут безсумнівним лідером став пошуковий запит «водій». Роботу водія шукають майже в 4 рази частіше, аніж продавця-консультанта, який опинився на другому місці рейтингу. Загалом ТОП-10 запитів про роботу такий: «водій», «продавець-консультант», «дальнобійник», «фармацевт», «робота в охороні», «заточувальник», «перекладач-фрілансер», «офіціант», «бухгалтер», «хатня робітниця».

ТОП-5 загальноукраїнських ЗМІ: «Українська правда», «Цензор.Net», «Кореспондент», «Обком», «Комсомольская правда в Украине».

ТОП-5 запитів зі словом «купити»: «квартиру або будинок у Вінниці», «планшет», «авто», «ламінат», «собаку у Вінниці».

А ТОП-5 зі словом «продати» такий: «картоплю», «саморобний трактор», «яблука», «скумбрію морожену», «холодильник б/в».

Серед екстраординарних питань, які цікавлять мешканців області, такі: «как утихомирить мартовского кота?», «что будет если свистеть под водой?», філософське «як навчитися любити людей?» і навіть «как сделать спанч боба своими руками?»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Pick the Brain.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду