Google зібрала панорамні знімки Галапагоських островів

00:00,
25 Травня 2013
1477

Google зібрала панорамні знімки Галапагоських островів

00:00,
25 Травня 2013
1477
Google зібрала панорамні знімки Галапагоських островів
Компанія Google у партнерстві з The Charles Darwin Foundation (Фонд Чарлза Дарвіна) і Parque Nacional Galápagos (Національний парк Галапагоських островів) зібрала панорамні знімки Галапагоських островів за допомогою Street View Trekker. Про це повідомляється у Google Blog.

У Google відзначили унікальність екосистеми архіпелагу і важливість збереження рідкісних видів. Панорами Галапагоських островів будуть доступні на Google Maps до кінця року.

«Дослідники і вчені тривалий час вивчали ці острови і не переставали дивуватися їхній унікальності, – підкреслив керівник проекту Google Maps Ралі Сімстер (Raleigh Seamster). – Треба пригадати, наприклад, Чарлза Дарвіна, котрий став відомим саме завдяки Галапагосам. Уряд Еквадору, місцеві природоохоронні організації та науковці працюють, щоб захистити Галапагоси від загроз, пов’язаних із немісцевими видами тварин та рослин, змінами клімату та людським впливом».

Панорамні знімки, додав Сімстер, стануть для The Charles Darwin Foundation і Parque Nacional Galápagos фотозвітом, завдяки якому організації будуть звертати увагу на екологічні проблеми архіпелагу.

Підготовка знімків тривала десять днів, учасники експедиції фотографували як наземні, так і підводні панорами, а також відвідали кратер діючого вулкана Сьєрра Негра.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Parque Nacional Galápagos.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду