В «Яндекс» дослідили спортивні зацікавлення українців

00:00,
21 Липня 2013
1612

В «Яндекс» дослідили спортивні зацікавлення українців

00:00,
21 Липня 2013
1612
В «Яндекс» дослідили спортивні зацікавлення українців
В компанії «Яндекс» дослідили, які види спорту шукають в різних областях України. Дослідження спиралося на запити пошуковику «Яндекс» з червня 2012 року по травень 2013-го. Про це повідомляється в Yandex Blog.

За даними «Яндекс», в усіх пошукових запитах лідером є футбол. Протягом місяця пошуковик отримує від українців 1-2 млн запитів на футбольну тематику.

На другому за кількістю запитів місці – бокс. До ТОП-10 також потрапляють автоспорт, баскетбол, біатлон, карате, легка атлетика, теніс, хокей і шахи.

В окремих регіонах України, відзначається в дослідженні, зацікавленість у певних видах спорту може бути помітно більшою, аніж в інших. Так, в Сумській області спостерігається підвищена зацікавленість біатлоном – частка запитів про цей вид спорту від мешканців області вдвічі більша, аніж в середньому по Україні.

Харківщина – лідер із запитів про водне поло. Мешканці Кіровоградської області частіше за інших питають про дзюдо, а Миколаївської – про фехтування. Найактивніше цікавляться різними видами спорту користувачі з Київщини.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Nice Kicks.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду