Конкурс від «Київстар»: як навчити дитину безпеки в інтернеті?

00:00,
30 Жовтня 2010
887

Конкурс від «Київстар»: як навчити дитину безпеки в інтернеті?

00:00,
30 Жовтня 2010
887
Конкурс від «Київстар»: як навчити дитину безпеки в інтернеті?
Як уберегти дітей від усіх небезпек, що можуть чекати на них в інтернеті? Виявляється, лише 11% батьків знають відповідь на це питання. Інші 89% навіть не перевіряють, які сайти відвідували їхні діти.

Щоби змінити цю ситуацію, пропонуємо просунутим батькам поділитися своїм досвідом. Розкажіть, як ви навчили дитину безпечній поведінці в Мережі, як пояснили, що в інтернеті можна зустріти не лише друзів, а й зловмисників?

 

У наше IT-століття потрібно вчити дітей правил безпеки в інтернеті так само, як правил безпеки на дорозі. Сьогодні майже кожен третій українець ‑ користувач інтернету. Серед них багато дітей, які мають доступ до Мережі через ПК і мобільний телефон, у будь-який час і в будь-якому місці. При цьому батьківський контроль стає мінімальним, і дитина залишається сам на сам зі своїми принципами та знаннями. У силу цікавості, довірливості й відсутності життєвого досвіду дітям і підліткам складно розібратися з інтернет-погрозами.

 

Поділіться досвідом, як ви навчаєте свою дитину правилам поведінки в Мережі.

 

Надсилайте поради до 31 жовтня за адресою CSR@kyivstar.net.

 

На переможців чекають призи: смартфон, блютуз-гарнітура і два набори «Київстар». Мобільний інтернет».

 

Конкурс проводить компанія «Київстар» у рамках соціальної програми «Безпека дітей в інтернеті», мета якої ‑ допомогти батькам стати просунутими онлайн-юзерами, навчитися правильної поведінки у Мережі, а головне, вмінню поділитися мудрими і корисними порадами зі своїми дітьми.

 

"Медіаграмотність"

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду