Уряд планує запровадити програму освітніх відеолекцій в Інтернеті

00:00,
8 Листопада 2010
828

Уряд планує запровадити програму освітніх відеолекцій в Інтернеті

00:00,
8 Листопада 2010
828
Уряд планує запровадити програму освітніх відеолекцій в Інтернеті
Уряд планує запровадити програму відеолекцій в мережі Інтернет для учнів та студентів. Про це віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков заявив під час зустрічі з генеральним директором корпорації Microsoft Стівом Баллмером.

Б.Колесніков зазначив, що зараз уряд вже впритул підійшов до вирішення проблеми з використанням ІТ в освіті. Так, протягом 12-18 місяців планується забезпечити можливість доступу в Інтернеті до будь-якого підручника в електронній формі.

 

Як повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на департамент інформації та масових комунікацій секретаріату КМУ, віце-прем'єр зауважив, що після виконання цієї програми планується запровадити лекції "наживо": в мережі Інтернет буде викладено лекції, і учні зможуть використати цей матеріал. "Ми маємо виконати цю програму. Це дає можливість будь-якому школяру чи студенту, який пропустив з певних причин заняття, або не зрозумів матеріалу, завжди повернутися до нього", - наголосив Б.Колесніков.

 

У свою чергу Стів Баллмер зазначив, що корпорація зацікавлена у співпраці з представниками українського уряду щодо питань цифрового контенту та більш широких освітніх програм. "Розроблена урядом програма є дуже важливою і у глобальних масштабах, якщо говорити про електронний контент. Ми забезпечимо всебічну підтримку зі сторони "Майкрософту", наших експертів не лише в Україні, а й в усьому світі", - наголосив керівник корпорації.

 

"Медіаграмотність" за матеріалами УКРІНФОРМ

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду