Наші читачі вважають найпрофесійнішою Безулик, а Кисельов пасе задніх

00:00,
18 Лютого 2011
1356

Наші читачі вважають найпрофесійнішою Безулик, а Кисельов пасе задніх

00:00,
18 Лютого 2011
1356
Наші читачі вважають найпрофесійнішою Безулик, а Кисельов пасе задніх
Також, що характерно, Куликов перегнав Шустера.

35% читачів «Телекритики»/«Медіаграмотності» назвали Анну Безулик найпрофесійнішою серед ведучих політичних ток-шоу на українському телебаченні. Із помітним відривом ведуча, яка вже майже рік не з’являється в ефірі, перемогла в опитуванні, проведеному на нашому сайті протягом останнього тижня.

 

На запитання «Кого з ведучих українських політичних ток-шоу ви вважаєте найпрофесійнішим?» відповіли 795 осіб. Із них 280 (35%) висловились за Анну Безулик. На другому місці герой недавнього матеріалу МГ Андрій Куликов із 158 голосами (20%). За Савіка Шустера проголосували 143 читачі (18%).

 

Четверте місце посідає ще один ведучий 5 каналу, чиє політичне ток-шоу вже кілька місяців не виходить – Роман Чайка (90 голосів, 11%). По 4% підтримки здобули нинішній та колишній ведучі політичних ток-шоу на «Інтері» - Євгеній Кисельов (32 голоси) та Андрій Данилевич (31 голос). 25 осіб висловилось за ведучого «Майдану» на 5 каналі Павла Кужеєва, дев’ятеро (1%) – за ведучого «Точки зору» на Першому національному Юрія Громницького.

 

Нагодою запропонувати свій варіант відповіді скористались 3% учасників опитування. Зокрема, були названі ведучі каналу ТВі Роман Скрипін та Віталій Портников, а також висловлена думка, що жоден із запропонованих кандидатів не є незалежним.

 

Анну Безулик наші читачі незабаром дочекаються – 24 лютого стартує її нове шоу «РесПубліка» на 5 каналі.

 

Нагадаємо, за результатами попереднього опитування, читачі ТК/МГ найбільше довіряють новинам 5 каналу та ТВі.

 

Дякуємо всім, хто взяв участь у нашому опитуванні! А зараз трохи змінимо тему. Пропонуємо вам відповісти на запитання: з якого віку, на вашу думку, можна пускати дитину в інтернет без нагляду дорослих?

 

Ілюстрація з сайту focus.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду