New Strategies Group і Opinion дослідили, як використовують інтернет українські мами

00:00,
15 Серпня 2013
1630

New Strategies Group і Opinion дослідили, як використовують інтернет українські мами

00:00,
15 Серпня 2013
1630
New Strategies Group і Opinion дослідили, як використовують інтернет українські мами
Компанії New Strategies Group і Opinion представили спільне дослідження окремого сегменту української інтернет-аудиторії – молодих мам. Про це повідомляється на присвяченому дослідженню сайті Digital Mama.

Сьогодні в Україні – 3,1 млн «digital-мам», вони використовують інтернет для вирішення пов’язаних з вихованням дітей і роботою питань, відзначають автори дослідження. В інтернеті «digital-мами» проводять близько 4,2 години щодня.

За даними дослідження, типова «digital-мама» – жінка віком від 22-29 років з вищою освітою і середнім рівнем прибутку, яка перебуває в декретній відпустці і виховує одну дитину віком до 6 років.

Такі мами активно використовують різноманітні гаджети, котрі дозволяють їм залишатися на зв’язку зі світом. Так, 32% мам використовують мобільні гаджети для інтернет-серфінгу, перевірки пошти і спілкування в соціальних мережах.

Споживання медіаканалів, в більшості випадків, стає комбінованим, однак єдиним каналом, котрий після народження активно використовують більшість мам, є інтернет.

При цьому під час придбання важливих товарів – в дослідженні це дитяче харчування, отримані в інтернеті поради використають тільки 55% мам, отримані в офлайні поради – 44%, а отримані від найближчих людей поради використають 97%.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Mom Trends.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду