Мешканці Криму звертаються до «Яндекс» із запитами про гулаб джамун і роботу моряка

00:00,
28 Вересня 2013
1524

Мешканці Криму звертаються до «Яндекс» із запитами про гулаб джамун і роботу моряка

00:00,
28 Вересня 2013
1524
Мешканці Криму звертаються до «Яндекс» із запитами про гулаб джамун і роботу моряка
В рамках дослідження пошукових запитів і зацікавленостей мешканців різних областей України компанія «Яндекс» у своєму блозі публікує результати одинадцятого аналізу – пошукові зацікавлення мешканців Криму.

Із результатами попередніх досліджень, аналізом пошукових зацікавлень мешканців Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської і Кіровоградської областей, можна ознайомитися тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут і тут.

Щодня, відзначають в компанії, мешканці Криму звертаються до «Яндекс» з 1,2 млн запитів, що становить понад 6% запитів з України.

Кримський ТОП-5 запитів не є оригінальним – як і всюди, тут найчастіше шукають соціальні мережі, порно та ігри. Однак «рейтинг» рецептів – цікавий, до нього входять такі екзотичні страви як індійський десерт гулаб джамун і поширена в Середній Азії страва лагман. Загалом ТОП-10 запитів про рецепти від мешканців Криму має такий вигляд: «торт «Бите скло», «лагман», «кабачкова ікра», «малосольні огірки», «сирна запіканка», «вафлі», «млинці на кефірі», «абрикосове варення», «гулаб джамун», «сирники».

ТОП-10 запитів про вакансії: «моряк», «водій», «оператор ПК», «програміст», «продавець», «двірник», «бухгалтер», «офіціант», «інструктор тренажерної зали», «швачка». Моряк став не тільки найбільш популярно вакансією – мешканці півострову також часто питають і про саме море, наприклад, «почему море соленое» або «что из еды взять, чтобы готовить на море?».

ТОП-10 запитів зі словом «купити»: «автомобіль», «квитки на потяг», «квартира», «кондиціонер», «жіночий одяг», «будинок», «ножиці для новонароджених», «матеріали для ремонту взуття», «телефон», «літак на радіокеруванні». ТОП-10 запитів зі словом «продати»: «автомобіль», «будинок», «квартира», «мопед», «кролики», «акваріум», «телефон», «швейна машинка», «планшет», «голуби».

Серед екстраординарних питань, котрі цікавлять мешканців області, зокрема, такі: «что едят улитки», «что сочетается с синим платьем», «фильм про любовь чтобы поплакать», «приснилось, что мне дали по обмену квартиру соседа, а я плачу и хочу в свою», а також «сделка с дьяволом – что она может дать».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: The Huffington Post.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду