Перший всеукраїнський конгрес із соціальної психології «соціально-психологічна наука третього тисячоліття: досвід, виклики, перспективи»

00:00,
10 Жовтня 2010
1496

Перший всеукраїнський конгрес із соціальної психології «соціально-психологічна наука третього тисячоліття: досвід, виклики, перспективи»

00:00,
10 Жовтня 2010
1496
Перший всеукраїнський конгрес із соціальної психології «соціально-психологічна наука третього тисячоліття: досвід, виклики, перспективи»
18–20 жовтня 2010 року в місті Києві відбудеться Перший всеукраїнський конгрес із соціальної психології (УКСП–2010) «Соціально-психологічна наука третього тисячоліття: досвід, виклики, перспективи»

 

Реєстрація учасників

До участі в конгресі запрошуються науковці і практики різних психологічних спеціальностей, а також фахівці дотичних до соціальної психології галузей (соціологи, спеціалісти із соціальних комунікацій, соціальні педагоги, соціальні працівники, управлінці).

 

Напрями роботи конгресуза тематичними секціями:

- Історія, теорія і методи соціальної психології

- Соціальна психологія особистості

- Психологія мас та спільнот

- Психологія малих і середніх груп

- Психологія соціальних комунікацій, міжгрупових відносин, медіа-психологія

- Когнітивна соціальна психологія

- Соціально-психологічні проблеми політики, бізнесу, управління

- Соціально-психологічні ресурси освіти, духовного і культурного розвитку суспільства

- Досвід і перспективи вдосконалення соціально-психологічної практики

- Шляхи розвитку соціальної психології як напряму фахової підготовки

 

У межах конгресу заплановано проведення міжнародного симпозіуму, присвяченого аналізустану соціальної психології в країнах пострадянського простору, участь в якому підтвердили науковці з Росії, Грузії, Литви, Білорусі.

 

Станом на 1 жовтня до програми включено такі авторські симпозіуми:

·  Титаренко Т.М. Особистість як категорія соціальної психології: актуальні трансформації,

·  Васютинський В.О. Соціально-психологічні закономірності колективного самовизначення спільнот,

·  Говорун Т.М. Гендер в соціально-психологічному вимірі,

·  Найдьонов М.І., Слободянюк І.А. Рефлексія як ресурс в освітніх системах,

·  Жадан І.В. Соціально-психологічні особливості політичної соціалізації в суспільстві, що трансформується,

·  Кияшко Л.А. Проблеми формування у молоді навичок соціально-політичної взаємодії.

 

Програмою заходів конгресу передбачено публічні лекції Дмитра Леонтьєва, Зураба Ваханія, Тетяни Титаренко та інших відомих науковців, майстер-класи провідних українських і зарубіжних фахівців із ключових проблем сучасної соціальної психології, презентації українських соціально-психологічних шкіл, нових видань і дослідницьких проектів, симпозіуми, доповіді на секціях.

 

В межах конгресу буде проведено круглий стіл "Індустріальна соціальна психологія – практиці: від престижності професії до конкурентоспроможності продукції", семінар «Проблеми медіаосвіти: європейські критерії медіа-грамотності».

 

Виставка-презентація регіональних наукових шкіл 18 жовтня 14.00-15.30.Організатори Конгресу запрошують ВНЗ для презентаціїздобутків наукової діяльності та перспективних дослідницьких проектів, нових видань підручників, посібників, монографій з соціально-психологічної тематики. Оргкомітет забезпечує місце для матеріалів (стіл, ел. Розетки, стенди). Просимо до 5 жовтня 2010 р. надіслати заявку на участь у презентації ВНЗ. (за адресою: ADMIN@ISPP.ORG.UA, тема листа: конгрес-презентація).

 

Заявка

на участь у виставці-презентації

1. Назва ВНЗ ____________________________________________________

2. Матеріали (книги, журнали, плакати, буклети, диски, електронні відео кліпи тощо)

3. Відповідальна особа_____________________________________________

4. Контактна інформація (телефон, е-mail)_______________________________

 

Продовжено термін реєстрації до 8 жовтня.Індивідуальна електронна реєстрація учасників відкрита на сайті Інституту соціальної та політичної психології НАПН України WWW.ISPP.ORG.UA/podiy_14_reg.htm. Тези доповідей обсягом 1-3 стор. (1500-4500 знаків) розміщуються одночасно з електронною реєстрацією. Тези, прийняті оргкомітетом, публікуються у редакції автора в електронному вигляді до початку конгресу, а також розміщуються на сайті WWW.ISPP.ORG.UA. Питання щодо реєстрації за адресою: admin@ispp.org.ua(тема листа: УКСП–2010 реєстрація). Тези можна відправити електронною поштою на цю ж адресу. Можлива реєстрація без подання тез. Учасники, які приймають участь без виступів та доповідей (без включення в програму конгресу) можуть зареєструватися безпосередньо на Конгресі.

 

Публікації. Учасники конгресу за бажанням оформлюють свої доповіді у вигляді наукових статей, які будуть опубліковані в першій половині 2011 р. у збірнику «Наукові студії із соціальної та політичної психології», що включений ВАК України до переліку фахових видань із психологічних наук. Статті обсягом 10-12 стор./інтервал 1,5 (біля 20 тис. знаків), оформленні згідно з вимогами ВАК, подаються при реєстрації учасників на початку конгресу в електронному і паперовому вигляді, обов’язково з анотаціями та ключовими словами трьома мовами – українською, російською, англійською. Друкування статей здійснюється за рахунок авторів. Вартість однієї сторінки А4 -20 грн. Робочі мови конгресу: українська, російська, англійська.

 

Організаційний внесоквартістю 150 грн. сплачується по приїзду; він покриває вартість виготовлення програми, електронних носіїв з тезами учасників конгресу, сертифікату учасника, поштові витрати, каву в перервах, фуршет. Учасникам, які бажають приймати участь у Конгресі тільки публікаціями, разом із регістрацією бажано перевести поштовим переказом або принести особисто кошти на друк. Тези  - 30 грн. не залежно від об’єму , статті – 20 грн. за сторінку. Просимо надсилати за адресою: м. Київ – 70, вул., Андріївська, 15, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, Плетці Ользі Тарасівні.

 

Проживання.Організатор забронював місця у готелі (10 двомісних номерів і 2 одномісних), вартість проживання: 1-місний – 195 грн., 2-х місний – 300 грн. Прохання повідомити до 10 жовтня 2010 вашу потребу в житлі електронним листом на адресу admin@ispp.org.ua(тема: конгресс- житло). Витрати на проїзд та проживання за рахунок сторони, що відряджає або за власний кошт учасників.

 

Довідки за тел. 425-24-08 (секретар Інституту), e-mail: admin@ispp.org.ua(тема: конгрес)  або 098-425-16-09 (координатор з інформаційно-технічних питань підготовки Конгресу Плетка Ольга Тарасівна).

 

Будемо раді Вам! До зустрічі на Першому усеукраїнському конгресі з соціальної психології (УКСП-2010)!

 

Організаційний комітет

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду