Влада Китаю заборонила підліткам грати у відеоігри ночами

Влада Китаю заборонила підліткам грати у відеоігри ночами

11:01,
13 Листопада 2019
2868

Влада Китаю заборонила підліткам грати у відеоігри ночами

11:01,
13 Листопада 2019
2868
Влада Китаю заборонила підліткам грати у відеоігри ночами
Влада Китаю заборонила підліткам грати у відеоігри ночами
Автори:
Чиновники хочуть знизити рівень залежності від ігор серед молоді та поліпшити «фізичне і психічне здоров'я» підлітків.

У Китаї неповнолітнім заборонили грати у відеоігри з 22 вечора до 8 години ранку і обмежили загальну кількість допустимого часу, проведеною за грою на день.

Про це повідомило видання The New York Times з посиланням на головне державне управління у справах преси та видавництва КНР.

Таким рішенням чиновники Китаю хочуть знизити залежність від ігор серед молоді, поліпшити їх «фізичне і психічне здоров'я», вплинути на зростання якості навчання в закладах освіти та виправлення короткозорості.

Згідно з новими правилами, молодшим 18 років користувачам заборонять грати в ігри між 22:00 і 8:00. Також забороняється грати більше 90 хвилин на день у будні й більше 3 годин у вихідні та святкові дні.

The New York Times  пише, що китайський уряд також зобов'яже виробників відеоігор вимагати при реєстрації облікових записів реальні імена користувачів і номери мобільних телефонів. Активність підлітків відстежуватимуть через спеціальні ідентифікатори.

Крім цього, молодь у Китаї обмежать покупки всередині ігор. Так, користувачам від 8 до 16 років дозволять поповнювати рахунки в відеоіграх не більше ніж на 200 юанів на місяць (близько 705 грн). Гравці від 16 до 18 років зможуть купити «внутрішньої валюти» на 400 юанів (1400 грн), але не більше 100 юанів (близько 450 грн) за один раз.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Китаї заблокували найбільший веб-сервіс для програмістів — GitHub.

Фото: Reuters

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The New York Times
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду