Федоров анонсував створення онлайн-платформи для допомоги бізнесу

Федоров анонсував створення онлайн-платформи для допомоги бізнесу

11:27,
7 Листопада 2019
3137

Федоров анонсував створення онлайн-платформи для допомоги бізнесу

11:27,
7 Листопада 2019
3137
Федоров анонсував створення онлайн-платформи для допомоги бізнесу
Федоров анонсував створення онлайн-платформи для допомоги бізнесу
Автори:
На сайті кожен зможе отримати консультацію щодо відкриття бізнесу, побудови ефективного менеджменту та щодо цифрового маркетингу, зазначив міністр.

У лютому запустять онлайн-платформу для допомоги малому та середньому бізнесу, оголосив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, на сайті кожен зможе отримати консультацію щодо відкриття бізнесу, побудови ефективного менеджменту, цифрового маркетингу, продажів, HR, впровадження CRM/HR-систем та інших важливих функцій і напрямів.

«Це не просто набір порад, а можливість отримати допомогу від реального консультанта, який глибоко розуміє своє питання. Онлайн, відеозв'язком. Це наша місія в рамках цифрової трансформації бізнесу. Адже сьогодні найшвидший спосіб росту бізнесу — використання IT-інструментів», — написав Федоров.

За його словами, чим більше в Україні буде підприємців, тим більше буде робочих місць, більше можливостей для зростання економіки. Він також перерахував кроки, які були зроблені у напрямку створення зручностей для бізнесу.

1. Розробили карту проблематики малого і середнього бізнесу. Зараз її доопрацьовують 40+ компаній, які працюють з МСП.

2. Розробляємо методологію навчання консультантів.

3. Розробляємо онлайн-платформу.

4. Готуємо запуск першої офлайн консалтингової-зони.

5. Готуємо зміни в закон про державне-приватне партнерство. Адже придумали цікавий формат масштабування консалтингових зон по всій країні.

Федоров додав також, що запустив опитування, передбачене тільки для власників малого і середнього бізнесу. Він закликав переходити за посиланням та відповідати на запитання. Це, каже міністр, має значно допомогти у реалізації проєкту.

MediaSapiens раніше писав, що на «державу в смартфоні» не заклали коштів у держбюджеті.

Також недавно українським водіям дозволили перенести права та техпаспорт у смартфон.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду