Гончарук озвучив терміни «тотальної цифровізації» країни

Гончарук озвучив терміни «тотальної цифровізації» країни

13:21,
3 Вересня 2019
4571

Гончарук озвучив терміни «тотальної цифровізації» країни

13:21,
3 Вересня 2019
4571
Гончарук озвучив терміни «тотальної цифровізації» країни
Гончарук озвучив терміни «тотальної цифровізації» країни
Автори:
До кінця року уряд планує зосередитися на «інвентаризації країни». За її результатами буде створено план цифровізації, каже прем'єр-міністр.

В Україні протягом найближчих років буде запроваджена «тотальна цифровізація».

Про це 2 вересня повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час зустрічі президента Володимира Зеленського з членами Кабінету міністрів, керівництвом Верховної Ради і представниками правоохоронних органів.

До кінця року, сказав він, уряд планує зосередитися на «інвентаризації країни». За її результатами буде створено план цифровізації.

«2020 рік стане роком цифровізації. Тотальної цифровізації країни. За 2020 рік ми маємо цифровізувати все, що не встигнемо в цьому», — наголосив новообраний прем'єр.

За його словами, це не означає, що відповідну роботу відкладають на майбутнє. Навпаки — реалізовувати це почнуть цього року.

«Це означає, що після 2020 року українська держава має бути повністю в цифрі. У смартфоні», — підсумував Гончарук.

Про проект «Держава в смартфоні» президент Зеленський говорив ще до виборів у Верховну Раду. Як пишуть на сайті Офісу президента, для реалізації цього проекту він вважає за необхідне провести повний аудит державних реєстрів та їхнє упорядкування, здійснити верифікацію та встановлення тотожності даних про громадян у базових реєстрах і поширення унікального ідентифікатора для пов’язаних даних.

Нагадаємо, раніше «Детектор Медіа» писав, як в Україні збираються впроваджувати «Державу в смартфоні».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Кабінет Міністрів України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду