У Кремлі назвали фільм CNN про Путіна істеричним

У Кремлі назвали фільм CNN про Путіна істеричним

14:04,
14 Березня 2017
1958

У Кремлі назвали фільм CNN про Путіна істеричним

14:04,
14 Березня 2017
1958
У Кремлі назвали фільм CNN про Путіна істеричним
У Кремлі назвали фільм CNN про Путіна істеричним
Автори:
Документальний фільм американського телеканалу CNN про президента Росії Володимира Путіна «Наймогутніша людина в світі» на думку Кремля «знаходиться в руслі істеричного, емоційного фону».

Таку оцінку картині дав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, пише «Українська правда» з посиланням на «РИА Новости».

«Особисто Володимир Володимирович не встиг ознайомитися, тому що він (фільм — ред.) вийшов вночі. Якісь вичавки зі ЗМІ ми читали, власне, все було так, як і прогнозувалося: це черговий матеріал, який знаходиться в руслі істеричного, емоційного фону, який ґрунтується на думках, що не мають під собою нічого істотного, думках, які найчастіше є абсолютною вигадкою», — заявив він журналістам.

Пєсков зазначив, що думки в матеріалі CNN часто сформульовані представниками, «які вже встигли вийти в тираж».

«Досить одіозний матеріал, але із серії того, що вже було, нічого нового там немає», — додав прес-секретар президента.

При цьому, за словами Пєскова, у фільмі CNN «в певному обсязі» присутня точка зору адміністрації Кремля.

13 березня ввечері (за східно-американським часом) CNN показав документальний фільм про президента Росії Володимира Путіна під назвою «Наймогутніша людина в світі».

Нагадуємо, що в січні минулого року телеканал BBC One показав документальний фільм Річарда Білтона «Таємні багатства Путіна», в якому російського президента звинуватили в тому, що він використовував свою владу для накопичення таємних статків. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
nv.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду