На турецькому кордоні затримали американську журналістку

На турецькому кордоні затримали американську журналістку

13:05,
9 Серпня 2016
1641

На турецькому кордоні затримали американську журналістку

13:05,
9 Серпня 2016
1641
На турецькому кордоні затримали американську журналістку
На турецькому кордоні затримали американську журналістку
Автори:
Американську журналістку було затримано за спробу незаконного в'їзду в Туреччину із Сирії.

Про це заявив губернатор провінції Хатай Еркан Топака, повідомляє Укрінформ з посиланням на Hurriyet Daily News.

«Журналістку із США було затримано під час спроби незаконного перетину кордону; її було притягнуто до суду й ув'язнено», - сказав губернатор.

Він наголосив, що судовий розгляд триває і наразі не відомо, чи є журналістка шпигуном.

За словами губернатора, вона має посвідку на проживання в Туреччині та її затримали на підставі незаконного перетину кордону.

Перед тим, пише видання, як обвинувачену затримали, було помічено вертольоти США, що перелітали через кордон, щоб забрати журналістку.

Нагадуємо, у Стамбулі судили 21 журналіста за спробу організації перевороту в країні.

Влада Туреччини закрила 16 телеканалів, 23 радіостанції, 45 газет, 15 журналів, 29 видавничих будинків і три новинних агентства. Також в країні було видано ордери на арешт 47 журналістів. Всі ордери були видані в рамках поточних розслідувань щодо спроби державного перевороту, в якій правляча Партія справедливості і розвитку звинувачує прихильників опозиційного проповідника Фехтуллаха Ґюлена.

Раніше MediaSapiens писав про те, що Союз журналістів Вірменії (СЖА) закликавпорушити кримінальні справи проти правоохоронців, які застосували силу проти журналістів під час розгону демонстрації в Єревані (Вірменія) 29 липня. 

 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
tsn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду