Президент вкотре заявив, що не продасть 5 канал

Президент вкотре заявив, що не продасть 5 канал

15:30,
10 Листопада 2015
1641

Президент вкотре заявив, що не продасть 5 канал

15:30,
10 Листопада 2015
1641
Президент вкотре заявив, що не продасть 5 канал
Президент вкотре заявив, що не продасть 5 канал
Автори:
Президент України Петро Порошенко заявив, що не продаватиме 5 канал й додав, що мовник його критикує.

Про це сказав в інтерв'ю Deutsche Welle.

«Я ніколи не обіцяв продати 5 канал. Ніколи», - підкреслив пан Порошенко.

На зауваження журналіста DW, що Петро Порошенко натомість  обіцяв відрізнятися від олігархів-медіавласників, гарант відповів: «Я відрізняюся. Якщо ви подивитеся 5 канал, він один з тих, хто найбільше критикує і один з найбільш вільних. Там журналісти з репутацією».

Журналіст  усе вирішив перепитати главу держави, навіщо йому це медіа та у кого ще з європейських президентів є свій телеканал.

«Я гарант свободи преси і стандарти журналістів на 5 каналі не викликають критики. Відносини між мною і журналістами абсолютно прозорі», - заявив Петро Порошенко.

Щодо власної кондитерської фабрики, пан Порошенко вкотре, що у стані війни в Україні продати бізнес – завдання не з легких й наголосив, що він «єдиний український президент, який передав свої активи незалежному трастовому фонду з гідною репутацією».

«І я думаю, що це по-європейськи, коли країна в стані війни і ніхто не хоче купувати бізнес, ось так розділити бізнес і політику», - зазначив гарант.

Нагадаємо, у грудні минулого року на прес-конференції Президент України Петро Порошенко не також казав, що не буде продавати 5 канал.

Нагадаємо, на двох своїх великих прес-конференціях – у травні та грудні минулого року – Петра Порошенка питали про те, коли він продасть свій телеканал і в обох випадках він казав, що не зробить цього, а також обіцяв, що медіа буде незалежним.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
DW
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду