Предків викликатимуть до школи через твітер

00:00,
8 Квітня 2011
1369

Предків викликатимуть до школи через твітер

00:00,
8 Квітня 2011
1369
Предків викликатимуть до школи через твітер
У каліфорнійських дітей з’явився привід менше любити соціальні медіа.

Американська компанія ParentLink, яка вже двадцять років займається зв’язком між навчальними закладами та батьками учнів, почала освоювати соціальні медіа, повідомляє Social Times. Якщо раніше учителі та адміністратори, використовуючи цей сервіс, могли жалітися на поведінку учнів їхнім батькам телефоном, смс, факсом, електронною поштою і навіть паперовими листами, тепер до пакету додалися твітер і фейсбук.

 

«Раніше вчителі з недовірою ставились до соціальних медіа, якими почали активно користуватись студенти, вбачаючи в них загрозу кібербуллінґу, маніяків тощо, - йдеться в роз’ясненні компанії. – Одначе тепер педагоги дедалі частіше починають використовувати нові медіа як зручні для освіти й комунікації інструменти.  Школи створюють свої власні сторінки на фейсбук та мікроблоги у твітері й використовують їх для контактів із учнями та їхніми родинами. Відтепер школи, які використовують комунікаційні системи ParentLink, можуть автоматично публікувати повідомлення на наявних у них сторінках у соціальних мережах, будучи впевненими в тому, що ці повідомлення побачать учні, їхні батьки й уся спільнота загалом». У компанії вважають, що комунікація в режимі реального часу через соціальні медіа буде оперативнішою й ефективнішою.

 

Якщо раніше достатньо було склеїти сторінки в щоденнику,  або викинути його у смітник і сказати, що загубив, або забути повідомити маму й тата про батьківські збори, тепер учням (поки що американським, але технології поширюються швидко) доведеться вдаватись до складніших заходів: різати кабелі, закидати віруси на батьківські комп’ютери, підбирати паролі до облікових записів, або навіть, страшно сказати, учитись і поводитись краще.

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду