«Одноклассники» заборонять незнайомцям надсилати повідомлення дітям

00:00,
26 Жовтня 2012
1437

«Одноклассники» заборонять незнайомцям надсилати повідомлення дітям

00:00,
26 Жовтня 2012
1437
«Одноклассники»  заборонять незнайомцям надсилати повідомлення дітям
З 1-го листопада користувачі не зможуть надсилати повідомлення дітям до 14 років, якщо вони не є їх друзями або друзями батьків. 

Соціальна мережа «Одноклассники», що належить компанії Mail.ru Group вживає заходів для захисту дітей від шкідливого контенту, який їм можуть надсилати інші користувачі. Один з них – заборона надсилати особисті повідомлення дітям.

«Також ми плануємо в найближчий час впровадити налаштування, що не будуть відображати оцінки, які ставлять незнайомі люди у профілі дитини», - цитує портал Digit.ru Іллю Широкова, керівника підрозділу «Соціальні мережі» Mail.ru Group. Такі дії спрямовані також на те, щоб запобігти небезпечним знайомствам в інтернеті.

На відміну від «ВКонтакте» та Facebook правила «Одноклассников» дозволяють користувачам реєструватися на сайті починаючи від 6 років.

Впровадження обмежень на приватні повідомлення – це вже не перша спроба обмежити шкідливий вплив на дитину. На початку серпня 2012-го року «Одноклассники» запустили для користувачів «тривожну кнопку». Це функція, яка дозволяє поскаржитися на приватні повідомлення. Крім того, в мережі не можна здійснити пошук профілів користувачів, молодших за 18 років.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Childprotect
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду