Російські власники закладів із Wi-Fi обмежуватимуть доступ до сайтів 18+ самостійно

00:00,
25 Лютого 2013
1168

Російські власники закладів із Wi-Fi обмежуватимуть доступ до сайтів 18+ самостійно

00:00,
25 Лютого 2013
1168
Російські власники закладів із Wi-Fi обмежуватимуть доступ до сайтів 18+ самостійно
Таку норму зафіксовано у розробленому Міністерством зв’язку Росії проекті вимог до адміністративних і технічних засобів захисту дітей від шкідливого контенту у точках публічного інтернет-доступу, пише Forbes.

Відповідно до вимог проекту, керівництво закладів із публічним Wi-Fi повинно призначити особу, відповідальну за обмеження доступу дітей до сайтів 18+.

У випадку відсутності необхідних для цього технічних можливостей власники закладів забов’язані заключити угоду на придбання відповідних послуг із третіми особами.

Представник Роскомнагляду Володимир Піков відзначив, що адміністрація закладів може самостійно обирати механізми обмеження доступу дітей до дорослих сайтів. Це може бути, наприклад, видача пароля для Wi-Fi-доступу за паспортом, або формування «білого списку» ресурсів із виключенням з нього дорослих сайтів.

Контролювати виконання власниками закладів вимог Міністерства зв’язку будуть представники Роскомнагляду.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Wix.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду