В Росії розпочав роботу Фонд розвитку інтернет-ініціатив

00:00,
16 Липня 2013
1019

В Росії розпочав роботу Фонд розвитку інтернет-ініціатив

00:00,
16 Липня 2013
1019
В Росії розпочав роботу Фонд розвитку інтернет-ініціатив
Заснований Агентством стратегічних ініціатив у березні 2013 року Фонд розвитку інтернет-ініціатив 15 липня розпочав свою роботу. Про це повідомляє агентство «ИТАР-ТАСС».

На сайті фонду стартувала реєстрація проектів, власники яких бажають отримати фінансування. Таким чином, з 15 липня будь-який громадянин Росії може зареєструвати свій інтернет-проект – від стартапу до успішного онлайн-бізнесу, котрий потребує фінансування для свого подальшого розвитку.

Фонд здійснюватиме інвестиції в проекти на найбільш ранніх, і, відповідно, найбільш ризикованих стадіях їхнього розвитку. Цього, відзначили в прес-службі організації, на сьогодні в Росії не робить практично ніхто. «Також ми вкладаємо зусилля і кошти в розвиток широкої інфраструктури, необхідної для успішного розвитку онлайн-проектів», – відзначив директор фонду Кирило Варламов. За його словами, це дозволить молодим підприємцям реалізувати себе в інтернет-індустрії, а також підвищить якість та інвестиційну привабливість їхніх проектів

Восени 2013 року стартують запущені фондом довготривалі онлайн- і офлайн-проекти освітнього типу, до участі в яких будуть залучатися ключові експерти технологічної сфери. Також заплановано проведення заходів із вдосконалення законодавства стосовно колективних інвестицій і управління інтелектуальною власністю в сегменті онлайн-підприємства. «Ці та інші кроки будуть сприяти підвищенню прозорості ринку інвестицій в інтернет-проекти і спрощенню взаємодії між підприємцями, держструктурами та інвесторами», – вважає Варламов.

Обсяг коштів під управлінням Фонду розвитку інтернет-ініціатив складає 6 млрд російських рублів. Протягом трьох років фонд планує надати фінансову допомогу більше ніж 400 інтернет-проектам країни.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Startup Weekend.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду