Facebook опублікувала настанови батькам щодо безпеки дітей в інтернеті

00:00,
26 Вересня 2013
1732

Facebook опублікувала настанови батькам щодо безпеки дітей в інтернеті

00:00,
26 Вересня 2013
1732
Facebook опублікувала  настанови  батькам  щодо безпеки дітей в інтернеті
Новий порадник має навчити батьків та педагогів, як допомогти підліткам робити безпечні, розумні та відповідальні вибори в онлайн житті, сказано у зверненні компанії.

«Підлітки знають, як поводитися та взаємодіяти у соціальних мережах. Однак дорослі – батьки, освітяни, лідери думок – мають підтримувати підлітків, допомагати у розумінні питань безпеки, приватності, цифрової грамотності, громадянських прав. Це означає, що вони мають розуміти цифровий світ – і Facebook зокрема», - йдеться у презентації посібника.    

«Facebook for Educators and Community Leaders Guide»  - збірник настанов, який за задумом компанії, допоможе спілкуватися з дітьми на теми інтернет-безпеки. Він складається з таких розділів: «Цифрове гігієна та громадянські права  онлайн», «Мобільний сегмент», «Настанови, що розвиваються» – приклади правил  використання соціальних мереж у різних організаціях, найкращі шляхи використання соцмереж у класах.

 Facebook залучила  до підготовки настанов організації, які спеціалізуються на відповідних темах. Наприклад, Family Online Safety Institute’s Platform for Good, WiredSafety, ConnectSafely.org, Edutopia-The George Lucas Educational Foundation та інші. Крім того, участь взяла Розалінд Вайзмен – авторка книги про те, як дорослим спікуватися з дітьми у світі соціальних мереж.

Збірник настанов можна завантажити в pdf-форматі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: facebook.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду