Шведський видавець дитячих додатків звітує про 50 млн. завантажень

Шведський видавець дитячих додатків звітує про 50 млн. завантажень

00:00,
8 Листопада 2013
1642

Шведський видавець дитячих додатків звітує про 50 млн. завантажень

00:00,
8 Листопада 2013
1642
Шведський видавець дитячих додатків звітує про 50 млн. завантажень
Шведський видавець дитячих додатків звітує про 50 млн. завантажень
Шведський розробник дитячих додатків для смартфонів та планшетів Toca Boca оголосив про нове досягнення у своєму бізнесі. Найбільші ринки збуту компанії – США та Велика Британія.

50 млн. завантажень через Apple Store, було здійснено протягом двох з половиною років, відколи компанія вийшла на ринок у 2011-му, повідомляє Guardian.

Найбільший ринок збуту цього цифрового продукту – США, із 18,3 млн. завантажень. На другому місці зі значним відривом – Велика Британія – 3,7 млн.

Востаннє компанія оприлюднювала статистику у червні 2013 року, тоді загальна кількість завантажень становила 40 млн.

Загалом, компанія випустила 20 додатків для iPhone та iPad, як для платного користування, так і вільного завантаження. У той же час Toca Boca не повідомляє співвідношення кількості платних та безкоштовних завантажень.

Левова частка продуктів Toca Boca розроблена для iOS. У 2013 році компанія вийшла також на Google Play store, створивши три додатки для Android.

У Toca Boca пишаються досягненнями, вважаючи, що це свідчення особливої прихильності батьків та дітей до їхніх продуктів, і з надією дивляться у майбутнє.

Незважаючи на бадьорі заяви, у компанії все ж визнають, що досить важко будувати стабільний бізнес на ринку дитячих додатків. «Ми були прибуткові протягом певного часу, але, гадаю, це дуже рідкісний випадок, на жаль. Принаймні на тлі того, що я чув від колег у цій індустрії», - прокоментував виконавчий директор компанії Бйорн Джеффрі (Björn Jeffery).  

За його словами, основні проблеми стосуються здатності знайти, виявити. «Якщо товар хороший – це ще нічого не значить, головне – як йог знайти», - додає розробник дитячих ігор.

Нагадаємо, що за дослідженнями 2013 року, виявлено, що 38% американських дітлахів віком до двох років користуються мобільними медіа.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
smallforbig.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду