Google блокуватиме пошук дитячої порнографії

Google блокуватиме пошук дитячої порнографії

00:00,
18 Листопада 2013
1334

Google блокуватиме пошук дитячої порнографії

00:00,
18 Листопада 2013
1334
Google блокуватиме пошук дитячої порнографії
Google блокуватиме пошук дитячої порнографії
У Google пообіцяли блокувати результати пошуку, що ведуть до дитячої порнографії. Таким чином, буде заблоковано доступ до понад 100 тис. запитів, повідомляє Telegraph. 

Виконавчий директор Google Ерік Шмідт (Eric Schmidt) заявив, що у компанії «налаштували Google Search, щоби запобігти появі у результатах пошуку посилань на матеріали, що містять сексуальну наругу над дітьми».

Новина з’явилася перед початком сьогоднішнього лондонського саміту з проблем порнографії в інтернеті. Очікувалося, що конкурент Google – корпорація Microsoft, що оперує пошуковиками Bing та Yahoo,– мала представити подібні умови.

Прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон (David Cameron) оцінив дії обох інтернет-гігантів як «дійсно визначний крок уперед».

У Google заявляють про розробку технології, яка позначає нелегальні зображення та відео, і таким чином всі дублікати можна буде вилучити з мережі.

Спочатку нову технології апробують у Великобританії, потім - протягом шести місяців її введуть в інших англомовних країнах та на 158 мовах.

Ще 13 тис. результатів пошуку, що можуть бути пов’язані із сексуальним насиллям над дітьми, будуть супроводжуватися попередженнями про потенційно нелегальний контент.

Блокуватимуться також автоматичні написи запитів, що можуть привести до пошуку забороненого контенту. У компанії заявляють, що готові поділися ти винаходом із іншими компаніями.

Інтернет-компанії також співпрацюватимуть з такими британськими органами як Національне кримінальне агентство (National Crime Agency) та Фонд нагляду в інтернеті (Internet Watch Foundation) для відстежування файлів у мережі рівноправних вузлів (peer to peer), які педофіли використовують для зв’язку.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
beginnerstech.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду