Протягом подій Євромайдану «Спільнобачення» мало понад 5 млн гладачів

00:00,
9 Грудня 2013
624

Протягом подій Євромайдану «Спільнобачення» мало понад 5 млн гладачів

00:00,
9 Грудня 2013
624
Протягом подій Євромайдану «Спільнобачення» мало понад 5 млн гладачів
Від 21 листопада громадське онлайн-телебачення «Спільнобачення» дивилися понад 5 млн унікальних користувачів. Про це повідомили на сторінці проекту у facebook.

Щоб мати можливість і надалі транслювати Євромайдан, команда проекту звертається до своєї аудиторії з проханням фінансової допомоги.

Як повідомляв сайт «Суспільне мовлення», «Спільнобачення» щоденно транслює події Євромайдану в Києві, яку можна дивитися на сайті проекту, а також на Ustream

Також учасники команди «Спільнобачення» беруть участь в організації акцій протесту: разом із іншими громадськими активістами вони створили у facebook зустріч «Євромайдан. Творимо історію!», яка стала однією з найчисельніших спільнот, присвячених Євромайдану.

Нагадаємо, «Спільнобачення» – проект громадського онлайн-телебачення, про який було заявлено наприкінці весни 2013. За задумом ініціаторів, проект фінансуватиметься партнерськими внесками, громадськими пожертвами й абонплатою, що дасть йому можливість бути незалежним.

Джерело: Спільнобачення

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
vedomosti.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду