НСЖУ видала бюлетень з майстер-класами відомих журналістів

НСЖУ видала бюлетень з майстер-класами відомих журналістів

00:00,
25 Грудня 2013
1810

НСЖУ видала бюлетень з майстер-класами відомих журналістів

00:00,
25 Грудня 2013
1810
НСЖУ видала бюлетень з майстер-класами відомих журналістів
НСЖУ видала бюлетень з майстер-класами відомих журналістів
Національна спілка журналістів видала інформаційний бюлетень «Медіа-професіонал». У виданні, що було презентоване Спілкою, зібрано майстер-класи відомих журналістів та медіаекспертів із різних навчальних семінарів НСЖУ. 

Зокрема, тут є розповіді редакторів відділів та журналістів про особливості висвітлення тієї чи іншої тематики, аналітичні висновки експертів про тенденції в медіагалузі, поради медіаюристів щодо роботи з інформацією, досвід регіональних видань роботи з аудиторією, власні історії успіху тощо. Секретами професійної майстерності під час навчальних заходів НСЖУ ділилися представники газет «Факти», «Сегодня», «Вести», інформагентства Reuters, інформаційної служби ВВС, інтернет-видань «Українська правда» і «Левый берег», телеканалів СТБ та «Перший національний», керівники українських та іноземних медіа-організацій.

«У бюлетені зібрано майстер-класи, які стануть у нагоді всім, хто хоче підвищити свою журналістську майстерність та відповідати новим професійним викликам», – зазначив перший секретар НСЖУ, керівник навчальних проектів Спілки Сергій Томіленко.

Як розповів під час презентації видання голова НЖСУ Олег Наливайко,  «Медіа-професіонал» – це презентаційне видання, яке буде використано в якості роздаткового матеріалу під час подальших навчальних заходів Спілки.

«Національна спілка журналістів хоче бути потрібною для кожного працівника ЗМІ, тому всіляко намагається допомогти у здобутті необхідних знань. Адже знання допомагають не тільки підвищити конкурентоздатність на ринку праці, а й розвивати професійну журналістику в країні», – сказав голова НСЖУ. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду