У Facebook знову стався черговий витік даних — ЗМІ

У Facebook знову стався черговий витік даних — ЗМІ

10:56,
7 Листопада 2019
3277

У Facebook знову стався черговий витік даних — ЗМІ

10:56,
7 Листопада 2019
3277
У Facebook знову стався черговий витік даних — ЗМІ
У Facebook знову стався черговий витік даних — ЗМІ
Автори:
Директор з партнерських платформ Facebook Константінос Папамілтіадіс заявив, що нові правила щодо даних користувачів не були повністю реалізовані, тому близько сотні розробників додатків все ж змогли отримати до них доступ.

Близько сотні розробників додатків для соціальної мережі Facebook, незважаючи на заборону компанії, отримали доступ до даних користувачів.

Про це повідомляє Business Insider.

«Більше року після того, як Facebook ввів заборону щодо того, скільки особистих даних. Можуть бачити треті особи, компанія виявила, що деякі розробники додатків все ще мали доступ до даних користувачів Facebook», — йдеться в повідомленні.

Директор з партнерських платформ Facebook Константінос Папамілтіадіс у своєму блозі  заявив, що нові правила щодо даних користувачів не були повністю реалізовані, і близько сотні все ж змогли отримати до них доступ. Хоча, додав він, цей доступ для них вже обмежили.

За його словами, не було виявлено, що цей витік завдав шкоди користувачам. У компанії говорять, що тепер всіх партнерів «відрізали» від цих даних.

В той же час пишуть, що компанія Facebook звернулася до 11 розробників з проханням видалити дані користувачів, які ті отримали за останні кілька місяців.

Але в компанії не назвали додатків, які збирали інформацію про користувачів. Відомо, що такі додатки були створені для того, аби ділитися відео в групах соцмережі.

Раніше MediaSapiens писав, що компанія Facebook погодилася виплатити Великій Британії штраф в розмірі близько $ 643 тисяч за порушення конфіденційності після скандалу з приватної англійською компанією Cambridge Analytica.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Business Insider
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду