У Німеччині почастішали кібератаки на урядову мережу

У Німеччині почастішали кібератаки на урядову мережу

12:00,
6 Вересня 2016
1686

У Німеччині почастішали кібератаки на урядову мережу

12:00,
6 Вересня 2016
1686
У Німеччині почастішали кібератаки на урядову мережу
У Німеччині почастішали кібератаки на урядову мережу
Автори:
Кібератаки на державні структури Німеччини стають все більш винахідливими й ефективними.

Про це повідомив голова Федерального відомства з безпеки у сфері інформаційної техніки (BSI) Арне Шенбом в інтерв’ю газеті Bild, опублікованому 6 вересня, передає DW.

За його словами, «сьогодні напади в мережі стали більш точними і націленими на певні установи, наприклад, на бундестаг».

Проте, за словами Шенбома, урядову мережу «не зламав поки жоден хакер». Також він додав, що число кібератак на приватні мережі або на ті, які належать установам, величезне. Так, кількість спроб зламу мережі концерну Volkswagen досягає 6000 на день.

Відповідно до проведеного агентством dpa опитування, деякі федеральні землі Німеччини вже зміцнили захист своїх внутрішніх мереж, щоб уникнути нападів хакерів і захистити себе від терористичних загроз. Крім того, в боротьбі з кіберзлочинами німецька влада збільшила штат юристів, слідчих і IT-експертів.

Нагадуємо, раніше хакери вкрали дані від більш, ніж 60 млн акаунтів користувачів хмарного сервісу Dropbox. Кіберзлочинцям вдалося отримати доступ до корпоративної мережі, зламавши акаунт співробітника компанії. Патрік Хейм, глава з безпеки Dropbox, запевнив, що компанія вжила заходів, аби її співробітники більше не використовували одні і ті ж паролі на роботі. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Deutsche Welle
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду