Хакери Anonymous звинуватили компанію CloudFare у захисті сайтів ISIS

Хакери Anonymous звинуватили компанію CloudFare у захисті сайтів ISIS

15:00,
30 Листопада 2015
2099

Хакери Anonymous звинуватили компанію CloudFare у захисті сайтів ISIS

15:00,
30 Листопада 2015
2099
Хакери Anonymous звинуватили компанію CloudFare у захисті сайтів ISIS
Хакери Anonymous звинуватили компанію CloudFare у захисті сайтів ISIS
Автори:
Хакери Anonymous заявляють, що одна із компаній Силіконової долини - CloudFlare - допомагає поліпшувати та зміцнювати онлайн-безпеку ресурсів терористів ISIS.

Про це повідомляє Daily Mail.

Хакери, які націлилися на інтернет-діяльність бойовиків після терактів у Парижі, звинуватили CloudFlare у захисті веб-сайтів ISIS. Компанія надає послуги близько чотирьом мільйонам клієнтів, прискорюючи час завантаження веб-сайтів і допомагаючи захиститися від кібер-атак. Вона зупиняє DDoS-атаки. Це означає, коли хакери Anonymous намагаються «покласти» сайт, технологія від CloudFlare зупиняє їх.

У нещодавній доповіді організація звинуватила CloudFare у захисті 40 сайтів, пов'язаних із тероризмом, 37 з яких є відверто пропагандистськими. «Знову CloudFlare були викриті у наданні послуг проісламістським сайтам», - заявили хакери.

У свою чергу, співзасновник і генеральний директор CloudFlare Метью Принс заявляє, що претензії Anonymous є просто «диванним аналізом від дітей», який важко сприймати серйозно і наполягає на тому, що компанія не матиме жодної користі від підтримки терористичної групи. Він додав, що якщо поліція або представники федеральної влади прийдуть в їхній офіс в Сан-Франциско, то вони будуть співпрацювати.

У 2013 році компанія CloudFlare вже стикалася з подібними звинуваченнями щодо сайту, пов'язаного з Аль-Каїдою. Принс тоді написав у блозі, що вони захищали свободу слова: «Сайт - це мовлення. Це не бомба. Там немає безпосередньої небезпеки». Нагадаємо, раніше хакери Anonymous опублікували плани терористів «Ісламської держави» щодо можливих майбутніх терактів. У ФБР не мали даних про підготовку терактів, але серйозно поставилися до попередження.

Як повідомляв MediaSapiens, 16 листопада хакери Anonymous опублікували відео, в якому пообіцяли провести найбільш масштабну з усіх кібератак, які мали місце, на сайти й акаунти в соцмережах, що використовуються ISIS. Операція стане відповіддю на серію терактів в Парижі.

17 листопада група хакерів Anonymous повідомила про злам понад 5000 акаунтів терористів у Twitter.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Daily Mail
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду