Арсен Аваков анонсував створення в Україні кіберполіції

Арсен Аваков анонсував створення в Україні кіберполіції

13:01,
12 Жовтня 2015
4290

Арсен Аваков анонсував створення в Україні кіберполіції

13:01,
12 Жовтня 2015
4290
Арсен Аваков анонсував створення в Україні кіберполіції
Арсен Аваков анонсував створення в Україні кіберполіції
Автори:
Міністерство внутрішніх справ України має намір створити кіберполіцію.

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, основними завданнями кіберполіції буде боротьба зі злочинами у сфері використання платіжних систем, електронної комерції, інтелектуальної власності та інформаційної безпеки.

Також кіберполіцейські інформуватимуть людей про появу нових видів кіберзлочинів, впроваджувати нові програмні методи для систематизації та аналізу інформації про кіберінціденти, кіберзагрози і кіберзлочини.

Міністр повідомив, що працівників управлінь боротьби з кіберзлочинністю МВС буде переатестовано, а також буде оголошено набір в кіберполіцію.

КІБЕРПОЛІЦІЯ (крок реформі). ЦЕ ТВОЯ НОВА ПОЛІЦІЯ.КИБЕРПОЛИЦИЯ - ВАШ ЗАХИСТ У ВІРТУАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ І НЕ ЛИШЕ!Від...

Posted by Арсен Аваков on 11 жовтня 2015 р.

Старт набору в кіберполіцію і докладні умови конкурсу будуть оголошені з 15 жовтня.

З 26 жовтня розпочнеться атестаційний конкурс для всіх майбутніх кіберполіцейських.

До 5 листопада штат кіберполіції буде сформований і розпочнеться завершальний перехідний етап вибудовування нового функціоналу кіберполіції та перепідготовки персоналу на марші.

У квітні MediaSapiens писав, що в Росії може з’явитися спеціальний підрозділ МВС, так звана кіберполіція, що займатиметься моніторингом соцмереж та притягатиме до відповідальності за образу чи погрози на адресу інших користувачів. Ідея створити такий підрозділ належить керівнику громадського руху «За безпеку» Дмитру Курдесову.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
naked-science.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду